Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Halványodó teszt. Mit tegyek?

Halványodó teszt. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Egy hete késik, eddig pozitív volt a teszt. Most is pozitív, de halványabb. Viszont most nem elsőből csináltam és sokat ittam, de gondolom akkor sem jelent jót. Mit kell ilyenkor csinálni? Várni hogy megjöjjön vagy menjek orvoshoz?
2022. jan. 12. 09:40
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk abbahagyni a felesleges tesztelést. Nem leszel terhesebb ha csinálsz mindennap 2-t csak idegesíted magad.

Orvos nem nagyon tud mit kezdeni veled, még azt se tudja megmondani hogy egyáltalán van-e élő terhesség csak megvastagodott nyálkahártyát lát, ha egyáltalán…

2022. jan. 12. 09:48
 2/9 anonim ***** válasza:
80%

Ugyanazt a tesztet használtad mint eddig? Csak egy picit halványabb vagy markánsabban?

Nekem is előfordult egyszer az x-epillel, hogy halványabb lett mint az előzők. Kb. nekem is 1 hete késett már akkor. Totálisan kiakasztott, nagyon megijedtem, ráadásul nekem reggeli pisi volt és nem is ittam előtte sokat.

Nem jelentett semmi bajt.

Akkor megfogadtam, hogy többet nem tesztelek, ha már van pozitív tesztem. Ezek a tesztek amúgy se alkalmasak a hcg növekedésének kimutatására, akkor már inkább szánd rá a pénzt 2-3 naponta egy hcg vérvételre.

2022. jan. 12. 10:39
 3/9 A kérdező kommentje:
Lehet félreérthető voltam. Nem terhesebb akarok lenni, csak tudni szerettem volna, hogy ilyenkor mi van. Mi van ha mondjuk totál negatív lesz de mégsem jön meg? Vagy ilyen nincs,mindenképp megjön? Ebben az esetben meddig kell várni az orvossal? Igen amúgy ugyanaz a teszt és kb fele erősségű. Egyedül azért teszteltem, mert volt még itthon egy darab teszt.
2022. jan. 12. 10:54
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Semmi. Vársz és a természet eldönti.
2022. jan. 12. 11:23
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Semmit. Az otthoni teszt nem alkalmas a pontos hcg kimutatásra, hogy nő vagy csökken. Ha pozitív pozitív. Főleg, hogy ezer dolog befolyásolja mennyire választódik ki épp a vizeletbe.

Olyan, hogy ma pozitív holnap meg negatív nem nagyon lesz, még vetélés után is kimutatható a hcg a szervezetből, mert nem egyből ürül ki, hogy elhal a terhesség és már negatív is. Napokig pozitív a teszt a vetélés után is.

2022. jan. 12. 11:23
 6/9 anonim ***** válasza:
52%

Így persze hogy halványabb, holnap csinálj ugyanolyat reggeliből. Minimális eltérés nem számít de ha láthatóan halványabb, akkor nem marad.

Ha ugyan olyan, dobd ki a teszteket és nyugi.

2022. jan. 12. 13:12
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is halványodott és nem lett végül semmi baj, sem vetélés, sem pedig bármi más gond.
2022. jan. 12. 13:29
 8/9 Ignis Subdialis ***** válasza:
100%
Nekem halványodott és megjött. Utólag számtalanszor hálát adtam, hogy nem mentem orvoshoz, mert teljesen máshogy (negatívabban) álltak volna a következő, abszolút problémamentes terhességemhez, ha lett volna előtte egy orvos által megerősített terhesség/vetélés.
2022. jan. 12. 14:59
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Mégis vettem új tesztet, úgy voltam vele, hogy ha az is halvány, nincs mit tenni. Hát, extra erős lett... Szóval a sok folyadék volt a ludas. Többet nem tedztelek.
2022. jan. 12. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!