Okozhat komoly egészségkárosodást?
Mostantól lehetőleg a ruháit se mosd semmivel csak tisztított és előforralt esővízzel,mert még a végén a vízben lévő mindenféle általános és minden napos anyaghoz is hozzá szokik a szervezete.
Ja és a tápszerhez használt vize is csak palackos baba víz legyen,lehetőleg bio vagy öko,vagy ha már ott vagy nézd meg,hogy biztosan újrahasznosított anyagokból van-e.
Ja és mielőtt elfelejtem az evőeszközeit se mosd majd mosogatószerrel és véletlenül se tedd mosogatógépbe nehogy a végén a paprikás krumplival lecsússzon egy kis citromos Jar is.
Mi az ördög baja lenne a több 10 liter vízben higított majd kiöblített,kicentrifugázott öblítőtől?
Fog még olyan dolgokat a szájába venni,hogy csak nézel majd mint hal a szatyorban.A homokozó homokja legalább egyszer úgyis a szájába fog kerülni,és igen,úristen abban több más gyerek is megfordul nap mint nap!
Ő egy kis ember,nem egy szál virág.Minél jobban óvod a semmitől is annál hajlamosabb lesz arra,hogy a szél is megártson neki.
Én mindig is Lenor öblítővel (kék <3) mostam a ruhákat,sose váltottam le semmit,nincs is értelme.Indokom se volt rá,hiszen semmilyen érzékenységet vagy allergiát nem mutatott a baba sose.
A kedvenc plédjét is egész pici kora óta mióta felfedezte az illatokat imádja szaglászni,kb 3-4 naponta van mosva (a szó szoros értelmében MINDENT azzal a paplannal csinál.enni,inni,aludni,játszani is elő veszi :D).Máskor rágja,vagy a földön húzza,mégsincs semmi baja pedig nekünk állat is van a lakásban.Ha túl félted az lesz a veszte,annyi allergiája és érzékenysége fog kialakulni,hogy nem fogod győzni venni a sensitive cuccokat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!