Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Meddig várjak? Vagy ezzel...

Meddig várjak? Vagy ezzel mikor menjek dokihoz?

Figyelt kérdés

Gyerekkorom óta fronterzékeny vagyok. Ha fúj, ha front van, azonnal migrén kb.

3 hónapja szültem. A 6hetes kontrolon slinda nevű gyogyszert kaptam. Ahogy azt elkezdtem szedni, a covidot is elkaptuk, illetve azóta kb folyamat vagy szél, vagy front, vagy van valami.

2 levéllel szedtem be, ma kezdem a 3.levéllel.

2 hónapja szó szerint nem volt olyan nap, hogy ne lett volna migrénem. És egyszerűen nem tudom, hogy a gyógyszertől, az időtől, vagy esetleg covid mellékhatás.

A gyógyszert nem hagyom abba, esetleg váltanék, mert ez az egyetlen fogamzásgátlási lehetőségünk.

Viszont így, hogy frontok vannak, foggalmam sincs, hogy nem-e az a ludas. De erről a gyógyszerről nagyon sok ismerőstől hallottam, hogy abbahagyták, mert fejfájás, szédülés, erőtlenség társult nekik.

Sztk-s dokihoz járok, 1 hónap mire időpontot kapok. Ezt bele kell kalkulálni.

Még szoptatok, igy sok féle gyógyszer lehetőségem nincs.p

Ti mit tennétek?

Mert annyira egyszerre jött ez a 3 tényező, nem tudom eldönteni, mi a ludas.

2022. jan. 6. 18:35
 1/4 anonim ***** válasza:

Én nagyon frontos vagyok, de az elmúlt 3-4 hétben nem volt migrénem, nem voltak olyan nagy változással járó frontok. Ma már volt, a hidegfront miatt.

Vérnyomásod rendben van?

2022. jan. 6. 19:12
 2/4 A kérdező kommentje:
Vérnyomasom a szokasosan alacsony. Abban nem látok változast
2022. jan. 6. 20:11
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem durva fejfájásaim voltak fogamzásgátlótól (lindynette 30).
2022. jan. 6. 21:10
 4/4 A kérdező kommentje:

Már 2x szedtem fogamzásgátlót.

Egyszer 9 évig. Majd szültem azt 1 évig. Azokkal semmi bajom nem volt.

Most egy új gyógyszert kaptam, ami a forgalomban is elég uj. Neten olvasgattam, irták páran a fejfájást miatta. De írták ugyan úgy a regi gyógyszereimhez is, ezert nem tudom.

2022. jan. 6. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!