Meddig várjak? Vagy ezzel mikor menjek dokihoz?
Gyerekkorom óta fronterzékeny vagyok. Ha fúj, ha front van, azonnal migrén kb.
3 hónapja szültem. A 6hetes kontrolon slinda nevű gyogyszert kaptam. Ahogy azt elkezdtem szedni, a covidot is elkaptuk, illetve azóta kb folyamat vagy szél, vagy front, vagy van valami.
2 levéllel szedtem be, ma kezdem a 3.levéllel.
2 hónapja szó szerint nem volt olyan nap, hogy ne lett volna migrénem. És egyszerűen nem tudom, hogy a gyógyszertől, az időtől, vagy esetleg covid mellékhatás.
A gyógyszert nem hagyom abba, esetleg váltanék, mert ez az egyetlen fogamzásgátlási lehetőségünk.
Viszont így, hogy frontok vannak, foggalmam sincs, hogy nem-e az a ludas. De erről a gyógyszerről nagyon sok ismerőstől hallottam, hogy abbahagyták, mert fejfájás, szédülés, erőtlenség társult nekik.
Sztk-s dokihoz járok, 1 hónap mire időpontot kapok. Ezt bele kell kalkulálni.
Még szoptatok, igy sok féle gyógyszer lehetőségem nincs.p
Ti mit tennétek?
Mert annyira egyszerre jött ez a 3 tényező, nem tudom eldönteni, mi a ludas.
Én nagyon frontos vagyok, de az elmúlt 3-4 hétben nem volt migrénem, nem voltak olyan nagy változással járó frontok. Ma már volt, a hidegfront miatt.
Vérnyomásod rendben van?
Már 2x szedtem fogamzásgátlót.
Egyszer 9 évig. Majd szültem azt 1 évig. Azokkal semmi bajom nem volt.
Most egy új gyógyszert kaptam, ami a forgalomban is elég uj. Neten olvasgattam, irták páran a fejfájást miatta. De írták ugyan úgy a regi gyógyszereimhez is, ezert nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!