Szerintetek normális dolog egy 3 éves kislánynak Facebook-ot csinálni?
Mondjuk az igaz, hogy amerikaban sajnos ez mar szinte nornalis ak szamit es rengeteg gyereknek van instagram profilja tobb ezer kovetovel, amit ha megnezunk 70%-a ferfi, ami szerintem elegge aggaszto.
Remelem, hogy ez nem lesz elterjedt itt is, hogy az ujszulottnek instagtam oldalt csinalnak a szülők...
Én még azt sem értem, hogy a 8 éves lányom osztálytársainak miért van...
Egyáltalán nem normális
Én ezen nem akadok ki, hogy kint van a képe. Ennyi erővel rettegjünk, mert jöhet egy kukkoló elrabolhatja valaki, mutogatós bácsi is lehet és úgy arra nevelném a gyereket, hogy állandóan rettegjen.
Ha valaki le is tölti a képét a büdös életben nem jössz rá és ez igaz az ovik,iskolák nyilvánosan megosztott fotóiról ennyi erővel.
Túl van ez a féltés tolva. Én azért nem osztom a gyerekem fotóit, mert feleslegesnek tartom az egész facebookon való mutogatást, magamról se teszek ki semmit.
13-as: pedig ideje lenne erre is nevelni a gyerekeket, mert ez az életük szerves része lesz. Nem olyan ritka, mint te azt gondolod!
Ennyi erővel? Ennyi erővel minden óvoda és iskola is köteles kérni a szülői beleegyezést a gyerek képeivel kapcsolatban és jogodban áll nem hozzájárulni. Vagy csak azért nem véded a gyereked, mert túl nagy macera, lesz ami lesz? Szép viselkedés, mondhatom!
Nincs túltolva. Alul van becsülve!! Tanulatlan emberek felelőtlen viselkedése ez napi rutinba építve.
17! Nem a valós születési évet adta meg, hanem hogy 2000-ben született.
De majd alkalomadtán megkérdezem szerinte viccből van-e a kor limit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!