Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Igaz az hogy 2030 ra több...

Igaz az hogy 2030 ra több roma gyerek fog születni az országban éves számításban mint magyar?

Figyelt kérdés
nemtudom többséghez eljutott e hogy mar évek ota az első szülöt gyerek az évben roma szarmazasu ez utal valamire.

2022. jan. 3. 21:54
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

10#énis hallotam hogy lehetséges hogy szöke kékszemü legyen de ezt magam se értem hogy hogyan.

talán lehet generaciokkal ezzelött volt egy ilyen őse és annak a tulajdonsagai jött fel.

franciaknal volt ilyen eset a szülöktöl el is vettek a gyereket mert azt hittek elraboltak egy feher kislányt, de a dns teszt igazolta a cigány szülöket hogy övék.

kis résszben bennünk is van cigany vér és zsidó is

de többsegben szlávok és germánok vagyunk ez a genetikánk

vegülis nem a genetika szamit hanem kultura.

a roma kultura meg akárcsak a muszlim kultura erős. nehezen integrálható csak annyiban jobb a romák helyzete hogy a vallásunk egy.

2022. jan. 4. 19:58
 12/12 anonim ***** válasza:
Ha rajtam múlik nem.Nemzeti hős leszek
2023. márc. 8. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!