Az jogtalan, ha azért megpofoznak egy gyereket, mert disznóvisítással, lónyerítéssel, síkoltozással ijesztget?
Figyelt kérdés
Bekapcsolja youtubeon a disznóvisítást, és ha alszunk, vagy tv-zünk, akkor bekapcsolja max hamgerőn, vagy hangszórón. Tegnap vasaltam, odasettenkedett mögém és bekapcsolta max hangerőn, ahogy valaki sikít egy horrorfilmben. Úgy megijedtem, hogy ráesett a kezemre a forró vasaló, és a lábamat is megégette, a konnektor meg kiszakadt a falból. Megfordultam és lekevertem neki egyet. És akkor most en vagyok a hibás, mert megütöttem a 11 éves gyereket, amikor már nem egyszer lett neki szólva, hogy fejezze be. A férjemmel össze is vesztem miatta.2022. jan. 2. 15:00
11/11 anonim válasza:
Jogos volt.. es oruljon neki h reflexbol veletlen nem raejtetted a vasalot.. mert hat ki tudja h reagal az ember. En valszeg ott estem volna ossze amilyen ijedos vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!