Mennyiért vennétek használtan gyerekülést?
Ugyan ez az ülés, 4 évet használtuk, sosem baleseteztünk, se koccanás se semmi nem történt az autóval és benne az üléssel - de természetesen át lehet nézni felőlem nagyítóval is :)
Szerettük, kényelmes, csak magasságban kezdi kinőni
Minden le van írva a linken
Èn nem vennèk hasznàltan gyerekülèst. Ez olyan biztonsàgtechnikai eszköz, ami ha kicsit is sèrült, mar nem vèdi a gyereket.
Hasznàltan vettünk mar ruhàt, jàtèkot, mosipelust, konyhai eszközt, bùtort, autòt, de gyerekülèst vagy bukòsisakot nem vennèk.
Mi barátoktól vettünk autósülést. Nem tudtam, hogy 5 évente kellene cserélni, de jó tudni.
Hát, szerintem ne itt kérdezd, hogy mi mennyiért vennénk, mert ez szubjektív.
Férjem, ha tehetné mindent 500 forintért venne, én azért jobban utána nézek az áraknak.
Szóval lehet, valaki elviszi 60-ért, de az is lehet, hogy akkor hozzááadja a +20-at és megveszi újonnan.
Tedd fel a netre, amennyiért gondolod, ha nem viszik el annyiért, akkor folyamatosan csökkented az árát, míg nem jön a megfelelő vevő.
én 40el már boldog lennék :D
persze igazad van, fel fogom tenni, csak érdekelt, hogy ki mit adna érte.
Azt bele kellett volna írjam mondjuk, hogy csak az írjon, aki venne amúgy, aki nem, az most számomra nem releváns
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!