A szoptatás abba hagyásával másoknak is szaladnak felfele a kilók?
Figyelt kérdés
Szülés után és közben nagyon szépen lefogytam, 2 hónapig szoptattam, amint abba hagytam futnak fel a kilók. A karácsonyi ünnep alatt 4 kiló szaladt rám és állandóan fel vagyok puffadva. Nagyon kétségbe vagyok esve, sosem híztam a karácsony alatt. Mit tegyek?2021. dec. 30. 21:07
1/6 anonim válasza:
Pont így voltam. 3 hónapig egy dekát nem híztam, utána igen.
Hát, egészséges életmód, kiegyensúlyozott táplálkozás, sport, torna, sok víz...ezekkel tudsz segíteni, hogy ne legyen nagyobb súlygyarapodás. Mint úgy általában.
Puffadást ételek is okozhatják, erre figyelj. Vegyél be valamit, ha nagyon zavar.
2/6 anonim válasza:
Nekem akkor állt meg a hízás amikor abbahagytam a szoptatást
3/6 anonim válasza:
Én is a szoptatás abbahagyása után kezdtem hízni. Pedig nem ettem sem többet, sem mást mint korábban.
4/6 anonim válasza:
Én szoptatás alatt híztam, meghaltam az édességért, ha visszafogtam apadt a tejem
5/6 anonim válasza:
Én is szoptatás alatt hiztam. Mondjuk zabaltam is... Lehet ha nem zabalok nem hízok el.
6/6 anonim válasza:
Jaja, nagyon kívánós voltam szoptatás alatt. Én eléltem volna vajas kenyéren kakaóval. Ha nem kellett a férjem miatt főzni akkor kb ezt ettem egész nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!