Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 2éves gyerek feltudja fogni...

2éves gyerek feltudja fogni hogy kistesója van?

Figyelt kérdés

2éves lesz a kisfiam mikor megszületik a tesó.

Feltudja már fogni?

2021. dec. 30. 10:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nem tudja, mi az, hogy testvér, ha csak nem nincs nagyobb testvére. A lányom is 2 éves volt, mikor megszületett a kisöccse, de mindig csak azt mondta rá, hogy baba. Pedig folyamatosan mondtuk neki, hogy ő a kistestvére, a nevét is, de több hónapnak el kellett telnie, hogy ezeket felfogja. 3 éves lesz, de még néha mindig mondja rá, hogy baba. Igazából nem tudom, mennyire tudja, hogy mi az a testvér fogalom, talán már vmennyire összerakta a fejében, hogy ugyanazok a szülei és már velünk él lassan egy éve. Meg volt, hogy mondta, hogy ő a testvére. Nem segített semmit, pedig próbáltam bevonni, hogy például hozzon oda pelenkát, vagy hasonlóak. De sajnos előjött nála a testvér féltékenység, valószínűleg ezért határolódott el a dologtól.
2021. dec. 30. 12:53
 12/13 anonim ***** válasza:

18 hónap van a fiúk között . Terhességem alatt is sokat beszéltünk a tesorol. Tudja, hogy a testvére.

Nem kertem és nem erőltettem, hogy jöjjön pelenkazni vagy bármi .

Magától odajött és ő is csinálta .

2021. dec. 30. 22:00
 13/13 anonim ***** válasza:
Feltudja fogni, csak babának hiszi még.
2021. dec. 31. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!