Mindegyik gyerekeddel egyformán foglalkozol, vagy igényekhez mérten?
Figyelt kérdés
3 gyerekem van. A nagyobbik lányom el van magába, de szeret velem is játszani meg a barátnőivel is. A kisebbik lányom még kicsi (6 hónaposak), ő szeret rajtam lenni, ölbe lenni.
Viszont a fiam ezt annyira nem igényli. Elkezdett kúszni, állandóan nézelődik, felfedezi a világot. Ettől még nyilván meg szoktam puszilni, de nem annyit, mint a két lányomat. Ez rossz dolog?
Hogyha nem igényli, akkor nyilván nem cipelem, meg nem ringatom, simogatom, hogyha elalszik magától is.
2021. dec. 28. 17:05
1/2 anonim válasza:
Én pl kiskoromban emlékszem, gyűlöltem ha felvettek, puszilgattak, ölelgettek. Nem tudtam elviselni. Szóval ha a gyereknek nincs igénye rá akkor nem rossz dolog.
2/2 anonim válasza:
Szerintem mindig az igényeket kell figyelni. Hiába kapok ugyanakkora adag marcipános tortát mint a tesóm, ha én amúgy utálom a marcipánt és nem is fogom díjazni a gesztust :D Szerintem azzal tudod az egyenlőséget erősíteni bennük, hogy egyforma mértékben, de olyan módon szereted őket, ahogyan azt ők igénylik. Ha ez másképp van, akkor másképp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!