Mi ez a futóbicikli őrület?
Figyelt kérdés
Azt mondják, fejleszti az egyensúlyt. Én azt látom, hogy a gyerekek a lábukat használják és lényegében úgy futnak, hogy fogják a bicajt és inkább erőlködnek a gyerekek. Ráülni én még egy gyereket sem láttam. Valaki legyen kedves elmagyaráznihogy pontosan mire jó ez a szerkezet?2021. dec. 27. 21:54
11/15 A kérdező kommentje:
Akkor én eddig csak kezdő futócicajos gyerekeket láttam. 😁
2021. dec. 27. 22:11
12/15 anonim válasza:
Offtopic: egyébként milyen idős kortól javasolt ez? Ha kinövi a kismotort?
13/15 anonim válasza:
12, nem, a motor egy zsákutca.
Teljesen kihagyható jármű. Nem visz előre.
Írom ezt úgy, hogy volt motoruk.
Jellemzően 2 évesen szokták megpróbálni a futóbiciklit. Egyesek előbb, mások később éreznek rá. Átlag futóbicaj kb. 90 centitől kényelmes, ez is befolyásol.
15/15 anonim válasza:
Nekem a lányom még 4 évesen is "kezdő" volt rajta. Sosem ült rajta felemelt lábbal. Pedig 2. szülinapra kapta. A fiam viszont 1,5 évesen ment vele egy pár hét múlva már egyensúlyozó is.
A 2. Lányom most 2 éves. Még a kismotorral sem megy. Ráül, max 1et lök rajta és le is száll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!