Mi ez a futóbicikli őrület?
Figyelt kérdés
Azt mondják, fejleszti az egyensúlyt. Én azt látom, hogy a gyerekek a lábukat használják és lényegében úgy futnak, hogy fogják a bicajt és inkább erőlködnek a gyerekek. Ráülni én még egy gyereket sem láttam. Valaki legyen kedves elmagyaráznihogy pontosan mire jó ez a szerkezet?2021. dec. 27. 21:54
1/15 anonim válasza:
Ezt direkt úgy kell beállítani,hogy ne üljön hanem álljon a gyerek.Az ülés tartja a feneküket Ezért futóbicikli a neve
2/15 anonim válasza:
Nagyon jól megmozgatja a gyereket. És mivel két keréken közlekedik, tényleg fejleszti az egyensúly érzékét. Segít a mozgáskordinációban is mivel egyszerre több mozgást kell összehangolnia.
3/15 anonim válasza:
Pedig ráülnek és ha gyorsan, vagy egy idő után megemelt lábbal mennek, fejleszti az egyensúlyt.
Általában az egész kicsik nem tudják rendesen használni.
4/15 A kérdező kommentje:
2-es hogyan közlekedik a gyerek 2 keréken, amikor a lábaival fut? Amit a 3-as írt azt úgy értem, annak látom értelmét ha ráül a gyerek.
2021. dec. 27. 22:02
5/15 anonim válasza:
1 vagyok. Irtam is hogy ráülnek. Direkt olyan magasságba van beállítva az ülés,hogy egyenes lábakkal legyen
6/15 A kérdező kommentje:
1-es, azt írtad ne üljön rá.
2021. dec. 27. 22:07
7/15 anonim válasza:
Imádták a gyerekeim. Igen, ültek rajta, a lábukkal lökték magukat, majd amikor már nagyobb lendülete volt, akkor felkapták a lábukat és csak gurultak. És közben csupa mosoly volt az arcuk. :-)
8/15 anonim válasza:
Amit a #2 írt, az az eleje, amit a #3, az meg a gyakorlott futóbiciklis. Az 1.fázis nélkül nincs 2. Amikor viszont már jól megy a 2., kialakult az egyensúlyérzék és nem kell utána 3pótkerekes biciklivel bohóckodni, mert csak a pedál hajtását kell megtanulnia.
9/15 anonim válasza:
6# félreértettél akkor. Ráülnek csak nem hajlított lábakkal hanem olyan, mintha állnának de közben ott van a popsi alatt az ülés
10/15 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!