Meddig engednétek a "szepás" gyereketek hisztizésének?
A másfél éves lányom állandóan a kezemben akarna lenni. Összebújok vele, megpuszilgatom, megölelgetem, de nem fogom napi 10 órákat hurcolni, mert csak az ölemben vagy a karomban hajlandó létezni. A wc-be se engedem be, ezért is kiakad.
Mit tegyek, hogy abbahagyja ezt a viselkedést?
A fiam kb. 8 hónapos volt, amikor az első szepahullám jelentkezett, jó 2-3 hónapig rám kötve élt. Erre volt szüksége, én pedig elhittem Neki, hogy ez egy nehéz időszak. A második hullám másfél éves korában jelentkezett, igazi matrica lett. Akkor nyilván már nem kötöttem magamra hónapokra, de nagyon érzékenyen reagáltam rá. Bizony, még a vécébe is elkísért (2 évesen szobatiszta is lett, mert nagyon érdekelte a vécézés), Velem aludt, mindent, szó szerint mindent együtt csináltunk. Elmúlt. Most 8 éves iskolás fiú, hihetetlen önbizalommal, önállóssággal.
A szepa nem hiszti.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!