Milyen hasonló névpáros van? Bianka-Blanka névpároshoz hasonló kellene. (Jöhetnek fiú és lány nevek is)
A feltétel az volt, hogy a két név gyakorlatilag ugyanolyan legyen, csak a középsö betükböl egy-kettö meg legyen változtatva, az nem teljesíti, ahol a kezdöbetük mások - ez a kérdésben direkt ki van emelve.
Elég sok olyan válasz volt, ami ennek megfelelne, mégis lepontozták.
Pl melyik, 13?
1. Komment:
Maria-Marja, Erzsébet-Elizabet
Ebből a Maria-Marja felel meg.
2. Komment:
Gergely-Gergő
Abszolút köze nincs a kérdéshez
3. Komment:
Mindegyik megfelel a kérdésnek
4. Komemnt:
Lia-Zia-Via-Mia
Lea-Zea
Amália-Amélia
Lara-Lora
Léna-Lina
Mira-Kira
Nara-Mara
Nilla-Milla
Betta-Bella
Huba-Hugó
Soma-Zsoma
Innen az Amália-Amélia, Lara-Lora, Léna-Lina, Betta-Bella felel meg.
5.komment:
Mind megfelel.
6. Koze nincs hozzá,
7. Annabella -Arabella felel meg.
9. Megfelel.
10. Komment:
Köze nincs hozzá.
Oké, én nekem teljesen elkerülte a szemem a nem szócskát a kérdésben. Vagyis, hogy az nem számít, hogy a kezdőbetű más. Ettől függetlenül írtam jó neveket, de azért bocsi.
Mondjuk az Annamira és Annamíra nem értem hogy jó. Mert ezt írod #14, akinek nagyon köszönjül a kielemzését. Attól, hogy rövid vagy hosszú í, attól a név tökre ugyanaz. Szóval írhatnám, hogy Olivia-Olívia vagy Ajsa-Aisa is például. Szóval az ilyenek nem hasonló névnek számítanak, hanem ugyanannak.
Én vagyok a #10es. Tudom, hogy a kérdező nem kifejezetten ilyent keresett, de szerintem bőven belefér a kategóriába. Kapott előtte megfelelőbbeket, egy mellékszálon ez a páros is érdekes lehet a számára.
De jó lenne, ha ő is írna és helyre tenné a csordát, hogy ne mi bírkózzunk egymással. 🤷🏻♀️
15!
Nem, nem számít ugyanannak. Az i és az í két különböző betű, és ez volt a kérdező kerese: közepén egy vagy két betű más. Igen, az Olvia és Olívia is jó.
16!
Szerintem meg ha a kérdés a közepén legyen más, akkor az elején más nem felel meg. Pl vegyük azt, hogy a kérdés olyan zászló, ami a magyarok hasonlóan piros csík fent, zöld lent, akkor nem jó az olasz, mert az zöld, fehér, piros, nem jó a holland, mert az piros, fehér, kek, de jó a boliviai, mert az piros sárga és zöld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!