Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szülők! Mi a leggázabb mélymag...

Szülők! Mi a leggázabb mélymagyar férfinév szerintetek?

Figyelt kérdés

2021. dec. 19. 03:48
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
44%

"Keress rá a névre a közösségi oldalon. Szinte mind cigány akit felhoz"

Ha neked cigányokat dob ki az fb, meg van pár Kevin nevű cigány a bivalybasznádi tanyátok mellett, akkor az azt jelenti, hogy ez a név egy az egyben cigány név, és mindenki aki viseli az cigány, ugye?

Na, ez már a betegesen beszűkült állapot...

2021. dec. 19. 12:09
 22/34 anonim ***** válasza:
85%
Vérbulcsú.
2021. dec. 19. 12:29
 23/34 anonim ***** válasza:
30%
Örs,Vajk
2021. dec. 19. 12:30
 24/34 anonim ***** válasza:
6%

Utolsó, a légiforgalom irányításhoz elég egy érettségi, angol tudás, és jó született képességek. Az utaskísérőnek szintén nem kell diploma. A barátaid nem értelmiségiek a foglalkozásuk alapján, csak jól keresnek:)

Nekem van phdzett ismerősöm Kevin nevű kisfiúval, de igen, sokan keresik a ritkább, nemzetközi neveket, pláne akik a külföldre költözést sem zárják ki. Dzsesszika nem játszik náluk, de Noel, Vanda, Linett, Zoé, Noa(ő lány), Kevin, Erik, Benett igen, pedig ezek a nevek népszerűek romáéknál is, mégis sok diplomás választja őket.

2021. dec. 19. 12:41
 25/34 anonim ***** válasza:
36%

Koppány, Bendegúz, Ond, Vajk, Vazul, Töhötöm.

Koppány, mert egyrészt a koponya/kopasz szavakra asszociálok, másrészt a Kopi becenév röhejes.

Bendegúz, mert a gézengúzra asszociálok, mindig egy rossz kisgyereket képzelek el.

Ond, a hangzása miatt, tudjuk, mire lehet asszociálni plusz egy magánhangzóval.

Vajk - röhejes, csúfolható, pl. vajkrém (Vajk-Rém).

Vazul - a története miatt, mindig eszembe jut, hogy megvakították szerencsétlent.

Töhötöm - "kövér" hangzása van, egy duci, bumfordi, kicsit ostoba kisfiút tudok elképzelni. Egy jóképű, izmos vagy akár okos férfihez nem illik. Elképzelem, ahogy bemutatkozik: "Dr. Kovács Töhötöm, sebészfőorvos vagyok." - "Akkor megoperálja a férjemet?" - "Nem töhötöm."

2021. dec. 19. 14:41
 26/34 A kérdező kommentje:

25. Én is éppen ilyenekre gondolok. + Még a Taksony is egy könnyen csúfolható, másra asszociálható név.

De én meglepődtem azon is, mikor a Turul keresztnevet hallottam. Akár griffmadárnak nevezné valaki a gyerekét.

2021. dec. 19. 15:19
 27/34 A kérdező kommentje:
Meg aztán hogy is becézhetik? Turcsi, Turi, Turka?
2021. dec. 19. 15:21
 28/34 A kérdező kommentje:
A Tasról pedig a Vukban szereplő kacsára asszociálok.
2021. dec. 19. 15:26
 29/34 anonim ***** válasza:
68%

Én a Kevin, Benett Noel nevektől hányok.

Kérdező:

Sólyom, Dengezik

2021. dec. 19. 19:59
 30/34 A kérdező kommentje:
Még olvastam egyszer itt az oldalon, hogy a Táltos, a Csikó, és a Vulkán is anyakönyvezhető.
2021. dec. 19. 20:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!