Szülők! Mi a leggázabb mélymagyar férfinév szerintetek?
Gábor, és a többi amit a #4 is írt.
Szabályosan undorodom ezektől a nevektől.
Mi a baj a Kevin névvel?
Már persze azon kívül, hogy te egy megkeseredett vénasszony vagy, aki a jó ősi hagyományokhoz híven még az ükanyja szokásai szerint éli az életét...
13
Az,hogy az ilyen neveket a cigányok adják,mert az épp divatos filmekből csemegéznek. Gondolom a Kevin a Reszkessetek betörők után lett menő. Utána a Pamelák, Szamanták jöttek,most meg a Zejnep és társai. Egy magyart se ismerek ilyen förmedvényekkel. A régi nevekből is vannak bénák ( pl.Bélát,Józsefet, Regőt én se adnék), de nekem inkább egy Gábor vagy Sándor,mint egy Kevin vagy Dzsásztin.
11
A Béla valószínűleg Béci volt cuki kisbabaként.
16
Csak annyira,mint akinek a Töhötöm a Gáborral egyenértékű..
Keress rá a névre a közösségi oldalon. Szinte mind cigány akit felhoz. Mint a Dzsásztin. Bocs,persze itt úgy látom imádjátok őket és ez nem zavar,de én nem adnék cigánynevet a gyerekemnek.
17
Ellentétben veled, én nem cigányok között élek, nem is ismerek egyet sem. Kevint ismerek egy párat, és egyik sem cigány. A gyerekem osztályába pl egy tejfelszőke, kék szemű kisfiút hívnak így, aki egy teljesen normális magyar családból származik.
Értelmiségi baráti házaspár kislányát Mirandolinának hívják, az apuka légiirányító, az anyja stewardess. Megjegyezném, hogy ők sem cigányok, mielőtt idehányod a begyöpösödött nézeteidet.
Ja, és egyáltalán nem feltűnősködő család, szerényen élnek. Ezt azért említem, mert a feltűnősködés mellett még ezt szoktad odaokádni a modern nevekhez, a cigányozás mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!