Lányom dédipapájának Félix volt a keresztneve. Születendő kisfiának ezt a nevet szeretné. Manapság megállja a helyét szerintetek?
A gyerekem csoporttársát is így hívják, nekem nem furcsa, pedig a cicánk is ezt a tápot eszi :D
Sőt szerintem különleges de még épp az ízléses határain belül van (nem mint a Rajmund, meg Eszmeralda, ég és föld)...
Köszi az eddigi válaszokat. Hát nem vagyunk egy "Rikárdós" család. Remélem, érthető...
Zsan Pól Belmondó sem lenne. Páran poénkodtok, de a kérdésem teljesen komoly.
A 0,5X-re gondoltam elsősorban, még én is elmosolyodtam. De hasznos-jelet nyomtam neked is, mert a mondandód első részét néztem.
15.! Nem én döntök, hanem a lányom és a férje. Mi ebben az intim kérdés? Ha nem érted, az nem az én bajom.
Többieknek köszi, aki felfogta a kérdésem lényegét. Idegesítő, amikor mindig vannak beszólogatók. Neked most jobb lesz ettől a választól az estéd? Vagy mi vezérel, hogy kekeckedj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!