Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tetszik nektek az Erdő név?

Tetszik nektek az Erdő név?

Figyelt kérdés
Nekem nagyon idegen volt és egyáltalán nem tetszik, de egy bizonyos helyen annyit hallottam már, hogy nem is tartom olyan szörnyűnek. A picinek nem adnám, mert vannak sokkal vállalhatóbb, szebb nevek illetve nagyon hasonlít az Ernő névre, amit pedig tényleg nem tudok elképzelni manapság egy gyereknek.
2021. dec. 16. 09:31
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Sok nevünk van ami a szavunk is. Virág, Ibolya, Jácint, stb. Az angol Forest név is egy szó. Mégis elfogadott.

Szerintem szép a hangzása, csak még szokatlan a ritkasága miatt. Simán el tudom képzelni hogy használni fogják az emberek.

(Nem akarok megbántani senkit, de a Dorián, Nintendo, Horáció meg hasonlók jobbak? Ez legalább magyar)

2021. dec. 16. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!