Tetszik nektek az Erdő név?
Figyelt kérdés
Nekem nagyon idegen volt és egyáltalán nem tetszik, de egy bizonyos helyen annyit hallottam már, hogy nem is tartom olyan szörnyűnek. A picinek nem adnám, mert vannak sokkal vállalhatóbb, szebb nevek illetve nagyon hasonlít az Ernő névre, amit pedig tényleg nem tudok elképzelni manapság egy gyereknek.2021. dec. 16. 09:31
3/11 anonim válasza:
Igen, de csak akkor, ha előtte 'fekete' van.
4/11 anonim válasza:
Fekete Erdő. Meg Fenyő Erdő. Viccet félretéve, borzalmas...
5/11 anonim válasza:
Nem is találom a Magyarországon engedélyezett nevek közt. Se a fiúnál, se a lánynál. Hol hallottad? Tuti becenév.
6/11 anonim válasza:
Hangzása szép vagyis maga a szó nem "csúnya".
Vezetéknévvel együtt kellene hallani, lehet úgy jól hangzik. Viszont tény, hogy egy erdő jut róla eszembe.
Ismerőseim körében vannak számomra fura nevű gyerekek, (beszélő név, hegy neve) de mivel sokat vagyok közöttük, így megszoktam és fel sem tűnik már.
7/11 anonim válasza:
5-ös
Én is megnéztem, fiú nevek között van. MTA oldalán nézd meg a neveket.
8/11 anonim válasza:
Rossz kategória, át kellene rakni a földrajzhoz
9/11 anonim válasza:
Így első hangzásra szokatlan, de szerintem szép név.
Ha már a Napsugár és Virág elfogadott névnek számít, akkor ennyi erővel ez is lehet az.
10/11 anonim válasza:
7-es, köszi 🙂! A 9 hónap applikációban néztem, de ezekszerint nincs frissítve, pedig ezer fura név szerepel benne 🙈
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!