A kérdező szavazást indított:
Örülnék neki.
Attól függ, hányan lennének.
Örökbeadnám őket.
31 szavazat
1/10 anonim válasza:
Kettőnek örülnék, 3+-nak már nem.
3/10 anonim válasza:
Ecc perc kimehecc-el kiszamolnam, melyiket viszem haza, melyik marad a kórházban.
4/10 anonim válasza:
Nem örülnék, de elfogadnam, hogy igy alakukt, és tennem a dolgom, próbálnam a jo oldalát meglatni.
5/10 anonim válasza:
Ikreim vannak, a kezdetektől fogva nagyon örülök, nem csinálnám vissza.
6/10 anonim válasza:
Sokkot kapnék, nem hiszem, hogy az öröm lenne az első reakcióm. Van két gyerekem, már a másodiknál is az első ultrahangon azt kérdeztem a dokitól, hogy ugye csak egy baba van?? :D Mindemellett az első döbbenet után bizonyára szeretettel várnám őket, és természetesen maradnának a családbunkban.
7/10 anonim válasza:
Először megijedtem, amikor mondta a doki, hogy ketten vannak de utána már örültem és különlegesnek éreztem magam, hogy megadatott a csoda, hogy ikreim lesznek. (Tudom, tudom kismillió ikres anya van, ami nem nagy szám...csak ha többes iker de nekem különleges volt)
8/10 anonim válasza:
Akkor nem lesz több gyerek, slussz-passz. Alapból kettő szeretnék vállalni, szóval a limit elsőre teljesül.
Persze nem hagynám ott sehol akárcsak az egyiket sem
9/10 anonim válasza:
Először is sokkot kapnank a férjemmel.
Másodszor :
Orulnek neki mert 2 babat szeretnénk osszesen, így örülnék hogy egyszerre letudom😁 de biztos sokkot kapnek az millio %
10/10 anonim válasza:
Valószínűleg elsőre megijednék, mert nagyon nehéz lehet. De közben meg nagyon jó, hogy együtt nőhetnek fel. Az ikrek között mindig van egy különleges kapcsolat.
Én meg letudnám a terhességet/szülést egyből, nem kéne másodjára is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!