Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szülők! Beoltatjátok az 5 és...

Szülők! Beoltatjátok az 5 és 12 év közötti gyereketeket Covid ellen?

Figyelt kérdés

2021. dec. 11. 23:38
1 2 3 4 5
 21/41 anonim válasza:
68%

[ma 09:29]: "Szerintem meg ha ki akarják irtani az emberiséget nem így tennék (...)"

- Hát ja, én is mindig azt kérdezem, hogy miért akkora kretének ezek a háttérhatalomgyakorlók, hogy nem a víztározókat mérgezik, mi a francnak bohóckodnak egy kamu vírus, majd egy kamu vakcina kitalálásával?

"Kórházban dolgozom és nézegetem a covid osztályaink statisztikáit, a mostanában nálunk kezelt 60 év alattiak egyike sem volt oltva és akadt gyerek is az intenzíven."

- A feleségeméknél ugyan voltak 60 alatti oltottak a covid-osztályon, de abból egy se került intenzívre. Másik orvos családtag, másik kórházból hasonlót mesélt: ha oltott még be is került hozzájuk a kórházba, néhány nap után jobban lett, és haza lehetett adni.

A másik, amin szoktam lovagolni, az Portugália. Hozzánk hasonló terület, lakosság (így hasonló népsűrűség), a második és a harmadik hullám őket is meggyepálta. Ők a nyáron felfuttatták az átoltottságot 90%-ra, és a negyedik hullám náluk olyan lapos, hogy minden magyar kórházi dolgozó sírva könyörögne érte.

2021. dec. 13. 10:47
 22/41 anonim válasza:
64%
Érdekesnek vélem, hogy eddig szó sem esett arról, hogy mennyi gyerek van kórházban esetleg lélegeztető gépen. Tegnap a híradóban mondták hogy szerdán kezdik a gyerekek oltasat, és egyből mondták, hogy milyen sok gyerek van intenzíven meg kórházban. Eddig nem voltak??
2021. dec. 13. 12:27
 23/41 anonim ***** válasza:
70%

Szo szerint utolsó. A gyerekem iskolájába készítettek egy hatalmas molinót "gyógyuljatok meg" felirattal a kórházban kezelt covidos gyerekeknek.

Mondom kiknek? Eddig ilyenről szó se volt...és közel se távol senkit nem ismerem aki gyereke covid miatt kórházba lett volna vagy neten,tv-ben arcát,nevét adva mondta volna.

Persze tudjuk mire megy ki a jatek. Lehet oltani őket,nosza gyorsan félelemkeltés!

2021. dec. 13. 12:32
 24/41 anonim ***** válasza:
100%

Ez olyan, hogy aki akar, tájékozódik. Aki meg nem, az homokba dugja a fejét.

Mikor volt itt világos kommunikáció? Mikor nyilatkozhattak az orvosok akár a felnőtt betegekről?

Lányom csoporttársa még a tavaszi hullámban volt kórházban. Sokan voltak bent akkor is.

2021. dec. 13. 12:45
 25/41 anonim ***** válasza:
46%
Aki mRns-sel oltatja a gyerekét ilyen korban, annak gratulálni tudok. A többi oltás oké.
2021. dec. 13. 12:53
 26/41 anonim ***** válasza:
58%

"Hogy tényleg vannak olyan szülők, akik a makk egészséges gyermeküket beoltatják ezzel a szutyokkal."

A gyerek addig egészséges, amíg el nem kapja a covidot... Az oltástól nem lesz baja, a covidtól viszont lehet (lásd sokszervi gyulladás stb), arról nem is beszélve h lefertőzheti mondjuk a nagymamát, akin lehet h nem csak sima náthával megy át a vírus, hanem belehal!. Bírom, hogy mindenki hirtelen ilyen oltás szakértő lett, holott a többség utána sem olvas, csak dobálja a hülyeségeit. A Prizer nem a koronavírus megjelenésekor kezdett el dolgozni ezen az oltástechnológián, ami nem mellesleg jóval biztonságosabb mint pl az elölt vírust tartalmazóak...

A kötelező oltásokat sem adatjátok be a gyereknek? Bárányhimlő pl. nem régóta lett kötelező, azzal nincs bajotok, arról pontos információval rendelkeztek? Ha az orvos felír egy gyógyszert azt sem váltjátok ki, mert nem tudjátok h hány évig tesztelték és hány emberen, milyen mellékhatása lesz 50 év múlva???, vagy mert szerintetek az biztos nem jó?? Ennyivel akkor semmilyen gyógyszert/oltást se adassatok be, mert a legtöbbről nem lehet tudni h 50 év múlva mi lesz...

2021. dec. 13. 13:12
 27/41 anonim ***** válasza:
61%
Miota megkaptam az oltásokat folyamatosan beteg vagyok, orvostól orvosig járok és nem bírnak kikezelni. Előtte sose voltam beteg. Persze tudjuk ez tök véletlen,de köszönöm soha többet,és a gyerekeimet sem.A lányom amúgy tünetmentesen esett át rajta egy éve.
2021. dec. 13. 15:38
 28/41 anonim ***** válasza:
55%

"arról nem is beszélve h lefertőzheti mondjuk a nagymamát" - ahogy beoltva is.

Az oltástól nem lesz baja? Te még nem hallottál a szívizomgyulladásos esetekről? OMG

2021. dec. 13. 19:17
 29/41 anonim ***** válasza:
68%

Igy van 28-as es nekem van is ilyen ismerosom sajnos de nem az oltastol van

Jo jo

2021. dec. 13. 19:23
 30/41 anonim ***** válasza:
63%

27!

A 23 éves, eddig egészséges munkatársam is így járt!

2 Pfizert kapott, azóta havonta van táppénzen, ereje nincs, sokszor nyomott, fáj mindene! Hónapok óta!

Azt mondta, ha ezt így tudja előre, nem adatta volna be!

Sajnálom őt, mert látszik rajta, hogy a 2 oltás óta nincs jól.

Ővele mi lesz?? 23 éves fiatal nő!! Érdekel egyáltalán valakit, hogy tönkrement az egészsége??

2021. dec. 13. 20:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!