Szülők! Beoltatjátok az 5 és 12 év közötti gyereketeket Covid ellen?
Egyik gyerekori betegseg se halt ki max nem betegiteg a vedooltas miatt
Ahol megszuntettek pl az diffteria ellenit ott nagyon gyorsan ujraeledt a betegseg.
Igen természetesen beoltatom, elég kiszámíthatatlan ez a vírus, nem lehet tudni kinél milyen lefutása lesz, az oltással pedig nem hiszem h gond lenne.
Aki okos és nem összeesküvés-elmélet hívő, az beoltatja szerintem.
Nem az állatorvosra hallgatok, ha a gyerekeim oltásáról van szó, hanem kikérem a pulmonológus gyerekorvosunk véleményét, aki mellesleg klinikai gyerekgyógyász és a gyerek covid osztályon is teljesít.
Egyébként többen jelentkeztek nála, mint amennyi adagot végül kap, azaz vannak még normális szülők. Csak 5 ampullát kap első körben, ez 50 gyerek adagja és több mint 100-an jeleztek neki vissza a körzetből, hogy oltatnák a gyereket.
Első körben nem jelentkeztem rá, de én úgy gondoltam, hogy beadatom neki. A családom viszont ellene van, a férjem és családja kettőt beadatott, szerintük ez politika. Anyámék szerint Billgéc és talán még gyíkemberek is, hát...
Szerintem meg ha ki akarják irtani az emberiséget nem így tennék, szóval a vakcinában nincs se aids, se mikrochip. A hosszú távú hatásai még nem ismertek, de valószínűleg kedvezőbbek lehetnek, mint ha meghalna a gyerek, mert van ilyen is. Kórházban dolgozom és nézegetem a covid osztályaink statisztikáit, a mostanában nálunk kezelt 60 év alattiak egyike sem volt oltva és akadt gyerek is az intenzíven.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!