Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szülők! Beoltatjátok az 5 és...

Szülők! Beoltatjátok az 5 és 12 év közötti gyereketeket Covid ellen?

Figyelt kérdés

2021. dec. 11. 23:38
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
75%

Egyik gyerekori betegseg se halt ki max nem betegiteg a vedooltas miatt

Ahol megszuntettek pl az diffteria ellenit ott nagyon gyorsan ujraeledt a betegseg.

2021. dec. 12. 09:32
 12/41 anonim ***** válasza:
66%
Azért az idézőjel.
2021. dec. 12. 09:55
 13/41 anonim válasza:
30%
Persze, az aki nem, az elmebeteg!
2021. dec. 12. 12:21
 14/41 anonim ***** válasza:
45%
Rusvai is azt mondta ő várna vele... de ti csak hajrá!
2021. dec. 12. 13:11
 15/41 anonim ***** válasza:
41%

Igen természetesen beoltatom, elég kiszámíthatatlan ez a vírus, nem lehet tudni kinél milyen lefutása lesz, az oltással pedig nem hiszem h gond lenne.

Aki okos és nem összeesküvés-elmélet hívő, az beoltatja szerintem.

2021. dec. 12. 14:10
 16/41 anonim ***** válasza:
54%

Nem az állatorvosra hallgatok, ha a gyerekeim oltásáról van szó, hanem kikérem a pulmonológus gyerekorvosunk véleményét, aki mellesleg klinikai gyerekgyógyász és a gyerek covid osztályon is teljesít.

Egyébként többen jelentkeztek nála, mint amennyi adagot végül kap, azaz vannak még normális szülők. Csak 5 ampullát kap első körben, ez 50 gyerek adagja és több mint 100-an jeleztek neki vissza a körzetből, hogy oltatnák a gyereket.

2021. dec. 12. 15:03
 17/41 anonim ***** válasza:
56%
Nem akarom elhinni. Hogy tényleg vannak olyan szülők, akik a makk egészséges gyermeküket beoltatják ezzel a szutyokkal. Döbbenetes milyen naív világot élünk.
2021. dec. 13. 00:28
 18/41 anonim válasza:
40%
[ma 00:28]: A makkegészséges gyereknek lehet villanysütőben készített húst adni, vagy tüzet kell csiholni a vacsorához?
2021. dec. 13. 05:42
 19/41 anonim ***** válasza:
81%

Első körben nem jelentkeztem rá, de én úgy gondoltam, hogy beadatom neki. A családom viszont ellene van, a férjem és családja kettőt beadatott, szerintük ez politika. Anyámék szerint Billgéc és talán még gyíkemberek is, hát...

Szerintem meg ha ki akarják irtani az emberiséget nem így tennék, szóval a vakcinában nincs se aids, se mikrochip. A hosszú távú hatásai még nem ismertek, de valószínűleg kedvezőbbek lehetnek, mint ha meghalna a gyerek, mert van ilyen is. Kórházban dolgozom és nézegetem a covid osztályaink statisztikáit, a mostanában nálunk kezelt 60 év alattiak egyike sem volt oltva és akadt gyerek is az intenzíven.

2021. dec. 13. 09:29
 20/41 anonim ***** válasza:
42%

Én semmiképpen sem, főleg nem a Pfizerrel, mivel nagyon úgy néz ki, hogy az oltás kockázatai meghaladják a covid kockázatait.

[link]

[link]

2021. dec. 13. 09:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!