Fürdés közben a babám benyelt a vízből. Lehet baj?
Figyelt kérdés
11 hónapos babám ma fürdés közben nagyon ficánkolt (nagy kádban, ülve fürdik). Egy óvatlan pillanatban bele bukott a vízbe és utána kapkodott levegőért. Nem sok vízben fürdik, de pont annyi, hogy nyelt belőle. Abban a másodpercben ki kaptam a kádból és megütögettem a hátát, köhögött picit és ordított nyilván az ijedtségtől. Azóta már vacsorázott és alszik, de nem hagy nyugodni a dolog. Honnan tudom, ha ne adj Isten víz ment a tüdejébe? Annyi rosszat olvastam most a neten erről, félek :(2021. dec. 7. 21:38
11/18 anonim válasza:
Én max e-mailt írok a dokinak, amíg a babám mosolyog,nem lázas és van elég kakis pisis pelus,de van valami apró tünete. Te is nyeltél félre, belefulladtál?11 hósan pedig plánenem gond, szerinted mi történik baba-mama úszáson, sorozatosan tüdőre nyelik a vizet és belehalnak? Ugye hogy nem. .
12/18 anonim válasza:
Anyatejet is gyakran félrenyelik a babókák a nagy mohóságukban, nyilván SEMMI bajuk, kiköhögik, erre való ez a reflex. Remélem már te is alukálsz, kedves Kérdező 😉😉😘😘
13/18 anonim válasza:
Nekem az 1 hónapos babám nyelt véletlenül egyet. Pont úgy mozdult, hogy a mellkasát akartam volna lelocsolni, de a szájába ment, amit lenyelt.
Semmi baja nem lett.
14/18 anonim válasza:
Onnan tudnád hogy szirénázó autók lepték volna el a házat és az intenzív osztályon imádkoznál az életéért. Tudom hogy szarkasztikusan hangzik, de sajnos volt ilyen az ismerősi körben. Az a kislány nem sírt, nem evett és nem csinált semmit...
A fuldokló gyerek legfontosabb ismerve hogy nem ordít. Ameddig torka szakaszából üvölt, addig tökéletesek a légútjai. Alapszabály.
15/18 anonim válasza:
Jaaj az enyém nem hogy nyelt,de szokása volt inni belőle.😅
16/18 anonim válasza:
Előző vagyok.Nekünk is volt ilyen is.A frász jött rám,de semmi baja nem lett.Szerintem ha víz ment volna a tüdejébe rosdzul lenne.
17/18 anonim válasza:
Akinek víz megy a tüdejébe, az nem megy utána nyugodtan vacsorázni, vagy aludni, hanem levegőért kapkod. Nem kellene hülyeségeket olvasni, mert hozzá nem értőként úgy sem tudod értelmezni és ezért esel kétségbe úgy, hogy világos, hogy nincs baj.
18/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Megnyugtattatok 😘 első gyermekes anyukaként nagyon para vagyok, de tényleg igyekszem lazítani.
Aludtam azért éjszaka, de sokszor felkeltem figyelni, hogy lélegzik-e 😅
2021. dec. 8. 13:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!