Tartósan beteg státusszal rendelkező gyermek esetén heti hány órában mehet el az anyuka dolgozni (csak részmunkaidőben vagy teljesen is, 20, 30 vagy akár 40 órában)?
Figyelt kérdés
2021. dec. 3. 09:54
1/8 anonim válasza:
Ha jól tudom, csak részmunka időben, heti 20 órában, vagy van valami kiskapu, ha kötétlen idejű munkavégzés vagy otthoni munkavégzés van bejelentve.
2/8 babyboom567 válasza:
Ha nem kap GYOD-ot, akkor annyit dolgozik amennyit akar
Ha GYOD jár neki akkor napi 4 órában, vagy vállalkozóként otthonról amennyit akar.
3/8 A kérdező kommentje:
Nem kap GYOD-ot a szóban forgó anyuka
2021. dec. 3. 10:48
4/8 anonim válasza:
Akkor szerinted miért lenne korlátozva?
5/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom, egyáltalán nem vagyunk otthon a témában.
2021. dec. 3. 10:54
6/8 anonim válasza:
Én 12 órázok éjszaka-nappal, most fogja a lányom megkapni a tartós beteg igazolástm
7/8 babyboom567 válasza:
A gyerek 10 éves koráig kaphat gyest,meg emelt családit.
8/8 anonim válasza:
Ha igényel gyodot akkor 4 órában dolgozhat, ha nem igényli a gyodot akkor annyit dolgozik amennyit akar.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!