Igaz az állítás, hogy kis gyerek kis gond, nagy gyerek nagygond?
Gyerek függő. A nagyobbik fiam nehezebb természet volt babaként, a kisebbik viszont nagyon nyugodt.
Én inkább azt mondanám, hogy minden korszak más. Ha rendben van a nevelés és a környezet, akkor idővel ugyanúgy kézben lehet tartani az irányítást. De ehhez folyamatos következetesség kell.
Mi az Isten búbánatáért pontozták le a &6. válaszolót.
Olyan lehangoló, hogy van itt a gyakorin avalaki, vagy valakik, akik abban lelik az örömüket, hogy az asztak közepére csinálnak.
És a lényeg: A &6. válaszoló nagyon jól mondja :)
Ennek a szólásnak az igazságát csak akkor tudja meg az ember, ha már felnőttek a gyerekei :)
Szóval az állítás igaz. Kis gyerek kis gond, nagy gyerek nagy gond :)
És ez így szép, ahogyan van :)))
Köszönöm a válaszokat. A magam részéről kiszállok.
4-es vagyok. Nem kell általánosítani! Azt elismerem, hogy a kamaszok többségével nagyon nehéz. De nem minddel. Nekem nem ez a tapasztalatom. 17 elmúlt a fiam. Nem beszél vissza, ha valamit szeretne, vagy elmenni valahova, azt meg tudjuk beszélni. Nem mondom, hogy néha nem fogom a fejem miatta, de összességében nincsenek nagy gondok vele. Sőt, besegít, így sokkal könnyebb.
Kérdező! He ezt az állítást, így kijelented, akkor minek raktad ki a kérdést?
(a véleményemtől függetlenül, nem én pontoztam le a 6-ost)
8!
Az átlag kisgyerek jobban kezelhető, mint ah átlag kamasz.
Igen, hasonlót írtam 3. mondatomban. Csak nem értem, mi ez a kérdés, ha a kérdezőnek határozott válasza van, és egy kalap alá vesz minden kamaszt.
A szavazásban sem az egyértelmű igenre nyomott a többség.
Szerintem totál félreértettetek! Én azt mondtam, hogy minden korszaknak megvannak a nehézségei, ezért nehéz összehasonlítani. Nekem konkrétan sokkal nehezebb volt, amikor hetekig nem aludtam a hasfájós csecsemővel, mint 16-17 évvel később, amikor megkérem valamire és segít! Erre mondtam, hogy egyénfüggő és nem minden gyerek egyforma. Akárhogy is vizsgálom, nekem a nagy gyerek nem nagy gond! Másnak igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!