Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért lett elvárás, hogy...

Miért lett elvárás, hogy anyukának szülés után tornáznia kell? Egy egész iparág épült köré.

Figyelt kérdés
2021. nov. 29. 06:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
70%
Miért, szerinted anyuka maradjon csak kövér és gyenge szülés után? Nem elvárás, hanem a saját érdeke. De nem kötelező, csak egészséges. Mint a zöldségevés.
2021. nov. 29. 06:53
 2/12 anonim ***** válasza:
24%
Sóher norbi megmondta,hogy a szülés után döngőléptű nők miatt van ennyi "félárva" gyerek. Ezért ahogy kibújik a pici,azonnal tornázni kell,nehogy plusz 2 kg is maradjon rajtad!
2021. nov. 29. 06:54
 3/12 anonim ***** válasza:
99%
Nyilván volt rá kereslet, ha egy egész iparág ki tudott épülni köré.
2021. nov. 29. 07:06
 4/12 anonim ***** válasza:
46%
3, nem mindig a kereslet határozza meg a kínálatot. Jó marketingggel simán ráveszel embereket arra, amire nincs szüskégük.
2021. nov. 29. 07:21
 5/12 anonim ***** válasza:
92%

Igazából a sportolás, mozgás, tornázás kisgyerekkortól a halálig mindenkinek jót tesz.

Jó esetben (ha a gyerekfelügyelet megoldható) ebben nem az elvárást kéne látnia a fiatalasszonynak, hanem a lehetőséget.

Lehetőséget az alábbiakra:

a) egészségesebb, fittebb legyen, amire szüksége is lesz, ha a babája totyogni kezd és folyton a nyomában kell lennie;

b) remélhetőleg mint nő sem akarja végleg leírni magát huszon-harmincévesen, egyszóval szeretne jó alakú maradni és tetszeni a férjének;

c) kiszakadhat a pelenkázás-szoptatás-altatás mókuskerékből, tehát a gyereken kívül másfajta inger is érné, amitől lelkileg fel tudna töltődni.

2021. nov. 29. 07:31
 6/12 anonim ***** válasza:
98%

Az 5-öst kiegészítve:

d) a szülés utáni MEGFELELÖ torna segít a belsö szervek visszaalakulásában is, és így az egészsége megörzésében is.

2021. nov. 29. 08:00
 7/12 anonim ***** válasza:
98%
Engem mondjuk zavart, hogy maradt rajtam plusz akárhány kiló. + Előtte is sportoltam, de terhesség alatt visszafogtam magam, hiányzott is már a mozgás.
2021. nov. 29. 08:00
 8/12 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem nem elvárás, max saját magaddal szemben. És azért van “iparága”, mert van rá kereslet. Nézd meg a kismama tornát! Na az mint a fehér holló, mert senkinek sincs rá igénye, így nem is lehet találni, csak elvétve, az is online.
2021. nov. 29. 08:05
 9/12 anonim ***** válasza:
98%
Mert hosszútávú egészségügyi következményei lehetnek, ha nem tornázol. A hasizmot nem csak az esztétika miatt kell összezárni újra az inkontinencia gyakorlatokat pedig remélem nem kell magyarázni, hogy a te érdeked. Ezek a tornák nem arról szólnak, hogy szülés után 6 héttel bikinimodell legyél, hanem az egészségedről.
2021. nov. 29. 08:41
 10/12 anonim ***** válasza:
87%
Én nem úgy látom, hogy ez elvárás lenne. Aki szeretett volna, az régen is mozgott, aki nem, az most sem. Inkább szerintem az van, hogy sokat változott a világ sportolás, egészséges életmód felé és már több ilyen lehetőség van, mint mondjuk 5-10 évvel ezelőtt akár. És van rá igény, mert jót tesz a szervezetnek.
2021. nov. 29. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!