Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha szinte biztosan tudnátok,...

Ha szinte biztosan tudnátok, hogy nem fogjátok jól bírni az anyaságot, akkor szülnétek ?

Figyelt kérdés

Én fogok szülni, de titeket kérdezlek. Nem lebeszélni kell, mert nem tudtok. Ettől még érdekel az, hogy ti mit csinálnátok. Ti megtennétek? Volt aki hasonlóképp érzett és lett gyereke?

Én úgy érzem, hogy nem lennék jó anya. Más gyerekével nem tudok eljátszani, nem értek velük szót. Nem is tudom, hogyan lehet egy gyerekkel szót érteni.

A másik pedig az, hogy nagyon mimóza vagyok minden téren. Fáradékony, érzékeny lelkű. Nem tudom hogyan fogok bírni egy hisztit.

De vágyok az anyaságra így lesz kisbabám. A pici babákat amúgy imádom, de egy 2 -3 évessel már nem tudok mit kezdeni.

2021. nov. 28. 11:20
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

Megnyugtatnak ezek a válaszok. :)

Én 28 éves vagyok, de még így sem tudok velük mit kezdeni. 😁

2021. nov. 28. 23:45
 22/22 anonim válasza:
81%

Én sosem bírtam a gyerekeket meg a hozzájuk kapcsolódó dolgokat, és még manapság sem tudom, hogy "mit kell velük csinálni", de őszintén szólva nem is érdekel ez az egész téma. Szóval én tudom magamról, hogy türelmetlen, rossz anya lennék, így nem is vállalok gyereket. Ennyi, nem gondolom túl, tök jó életem van, számomra így kerek. :)

Egyébként nagyon sokan mondják azt, hogy nem bírnak más gyerekeket, de a sajátjukkal meg teljesen jól elvannak, úgyhogy ha ennyire szeretnél saját babát, akkor tuti nem lesz gond. Kitartást a gyermekágyi szakaszhoz és a (jövőbeli) dackorszakhoz! :)

2021. dec. 8. 17:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!