Mi a menete annak, ha a kislányom (14 év alatti) eeszt-ben rögzített eü-s dokumentumaihoz/receptekhez hozzáférést szeretnék?
Nekem van ügyfélkapum, neki nincs, nem tudom ez számít-e
Nagyon köszönöm előre is!!
Nekem sem mondta soha senki. Valahol szembejött velem az infó, hogy kötelező. Pont most intéztem el. Pikk-pakk megvolt minden. Apukától kell egy meghatalmazás és akkor te is tudod intézni. Nekem az okmányiroda adott formanyomtatványt. Kell még a születési anyakönyvi kivonat. A gyerekről csinálnak egy képet, pár aláírás és kész. Amikor mentem átvanni a személyit kértem időpontot ügyfélkapu regisztrációra. Na az kb 1 perc volt. Ahhoz kell egy emailcím a gyereknek, az ő, és a te szémélyid és ennyi.
1 éves a fiam.
Amúgy nem kötelező a személyi, lehet útlevél is. Persze a személyi egyszerűbb és praktikusabb, de nem kötelező, nekem sincs és senkit nem zavar, peddig számtalanszor igazoltattak már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!