Mi a menete annak, ha a kislányom (14 év alatti) eeszt-ben rögzített eü-s dokumentumaihoz/receptekhez hozzáférést szeretnék?
Figyelt kérdés
Nekem van ügyfélkapum, neki nincs, nem tudom ez számít-e
Nagyon köszönöm előre is!!
2021. nov. 24. 17:01
1/14 anonim válasza:
Kell neki ügyfélkapus hozzáférés.
2/14 A kérdező kommentje:
Huuuuu basszus, de jó, hogy írtad!!!
És az ügyfélkapu csináltatáshoz kellene vmi fényképes igazolvány neki gondolom.
2021. nov. 24. 17:10
3/14 anonim válasza:
Így van, de 14 éves kortól nekünk is kötelező volt már a személyi, most már tudtommal születéstől fogva lehet, szóval biztos van.
4/14 anonim válasza:
Ha újfajta személyi igazolványa van, akkor otthon is tudjátok regisztrálni ügyfélkaput.
5/14 A kérdező kommentje:
Értem, akkor előbb csináltatunk személyit 😊
Köszönöm szépen a gyors segítséget!!
Ment a zöld pipácska!
2021. nov. 24. 17:18
6/14 anonim válasza:
Hogy tudtad ennyi ideig megoldani hogy ne kerjenek szemelyit a gyerektol?
7/14 anonim válasza:
Vagy 15 éve kotelezkk a szemelyi a csecsemőknek is....
8/14 anonim válasza:
A személyi több mint 10 eve kötelező újszülöttkor óta.
9/14 A kérdező kommentje:
Úgy, hogy egyetlen emberi lény nem mondta ezt idáig nekünk. Pedig jártunk már védőnőnél, jó pár orvosnál, és nem a dzsungelben született.
És mivel gépjárművet sem vezet, így igazoltatni sem igazoltatták soha...hát így.
2021. nov. 24. 17:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!