Mit szólnál hozzá, ha a tanárról, aki tanítja a gyerekedet, hogy meleg, és egy férfival él párkapcsolatban, zavarna teged, vagy sem?
Pontosabban a kérdés:
Mit szólnál hozzá, ha a tanárról, aki tanítja a gyerekedet, kiderülne, hogy meleg, és egy férfival él párkapcsolatban, zavarna teged, vagy sem?
Nekem volt homoszexuális tanarom, de csak idősebb koromban tudtam meg róla. Semmiben nem volt más, mint akármelyik tanár.
Szerintem a kisebb gyerekek nem szoktak erdeklodni a tanítók magánélete iránt. Tehát nekem semmi problémám ezzel a helyzettel, ha a gyerekem nem hall erről. Én ugyanis nem támogatom hogy egy bizonyos érettség előtt ilyen jellegű témákkal találkozzon a gyerekem.
Egyetemen az egyik oktatónk nyíltan homoszexuális volt. Az egyik legkiválóbb tanárom volt, akivel valaha találkoztam.
Nem, nem lenne vele bajom. Miért is lenne? Attól, hogy meleg, nem mozdul rá minden azonos neműre. Egyáltalán szerintem annak önmagával vannak nagyon komoly problémái, aki azzal foglalkozik, hogy más kivel csinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!