Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A 72 órás esemény utáni csak...

A 72 órás esemény utáni csak visszamenőleg hat vagy előre is?

Figyelt kérdés

Szóval ha szombaton voltam a párommal ami miatt hétfő du. esemény utáni tablettát kellett bevennem, de kedd ejszaka szintén megtörtént, akkor a hetfő délutántól ható tabletta hat még gondolom kedd este is.

Vérzés nincs. Kb dec elején kellene megjönnie vagy nov végén talán.

#72 h
2021. nov. 20. 18:03
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
99%

Niylván nem, ahogy az le is van írva a betegtájékoztatóban.

Miért nem bírtok venni egy csomag kotont? Hányszor jáétszátok még el?

2021. nov. 20. 18:04
 2/33 anonim ***** válasza:
100%

"Amennyiben az Escapelle bevétele után történik védekezés nélküli közösülés, a gyógyszer nem fogja megakadályozni a terhességet."

Nem véletlen rakják mellé azt a papírfecnit.

2021. nov. 20. 18:05
 3/33 anonim ***** válasza:
100%
Esemény UTÁNI tabletta. Nem előtti. Nem ezt kell védekezésre használni, le is van írva, lórúgásnyi hormon van benne. Védekezzetek normálisan.
2021. nov. 20. 18:09
 4/33 anonim ***** válasza:
100%
Ez a tabletta nem veszélytelen játék, beleavatkozik a ciklusodba, stb. Próbálj meg előre gondolkodni, ha meg a partnered önző és nem hajlandó vedekezni, akkor nagyon nem a megfelelő emberrel vagy együtt. A tájekoztatót mindenesetre olvasd el mielőtt BÁRMILYEN gyógyszert beveszel.
2021. nov. 20. 18:12
 5/33 A kérdező kommentje:

De ez hogy lehet?

Eleve a tabletta lényege hogy a méhet asszem olyan állagúvá teszi hogy ne tortenhessen meg a megtermékenyulés.

Tudjuk azt hogy a spermiumok napokat is képesek "várni"a fogamzásra.

"A spermiumok az együttlét után a női testben átlagosan 48-72 órán keresztül életképesek, de előfordulhat akár az is, hogy 5 napig életben maradnak."

[link]

Ha a méh olyan állapotba kerul hogy terméketlen a tablettátol annak hirtelen már el is száll a hatása, és másnap a méh már termékeny??

2021. nov. 20. 18:17
 6/33 A kérdező kommentje:
Szóval ha szombaton vettem volna be akkor vasarnap már nem hatna úgy, hogy a szombati spermiumok jóformán még csütörtökön is életképesek ha az 5 napot nézem?
2021. nov. 20. 18:20
 7/33 A kérdező kommentje:
A biológiának mond ellent a tájékoztatója a tablettának..
2021. nov. 20. 18:22
 8/33 anonim ***** válasza:
96%

"A méhet olyan állagúvá teszi"

Mi van? Ennek a mondatnak értelme sincs.

Nem tudom feltűnt-e, de igazából a tájékoztatóban is leírják, hogy nem pontosan ismert a működéi mechanizmusa. Feltételezések vannak.

Az meg, hogy a következő aktusra nem hat, nyilán nem véletlen van leírva.

A saját idiótságod miatt nem a gyógyszert kell okolni. Normális védekezési módot kéne keresni, és akkor nem kellene 2 naponta tablettát szedegetni, aztán parázni, hogy terhes lesze-e.

2021. nov. 20. 18:36
 9/33 A kérdező kommentje:

8 olvasd már el amit irtam.

Szex utan a spermiumok 3-5 nqoig életképesek. Ha szex utan nem hat 3-5 napig legalább akkor semmit nem ér. Egy c vitamin szinten van.

Amugy a méhet teszi "síkossá" hogy ne tudjon megtapadni rajta a petesejz vagy mi. Azaz ne johessen létre a fogamzás.

Es ugy tudom ez sem egy nap szex után a fogamzásig amig vándorol a petesejt.

Abszurdum az hogy nem hatna szex után napokon át. Mivel szex utan tortenik a megtermékenyulés napokon át.

2021. nov. 20. 18:41
 10/33 A kérdező kommentje:

A méhfallal csinál vmit hogy ne tudjon megtapadni a petesejt.

Lusta vagyok rákeresni

2021. nov. 20. 18:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!