Gyámhatóságot fel lehet jelenteni zaklatásér?
Nemtudom, mási is kapott-e privát üzenetet, vagy csak engem tisutelt meg a kérdező...
Ahol a saját lakhelyét "köcsög falu"-nak irja le, na ott szerintem nem csak a helyiekkel van a probléma...
Ha valaki mindent jól csinál, azt nem jelentgerik csak ugy be.
Rengeteg falun élő babás/gyerekes ismerősöm van, köztük en is, erdekes mód hozzánk még nem jött ki a gyámügy...
Nem. Természetesen.
Azért vannak. Ez a dolguk.
Ha adottak a tárgyi feltételek, akkor valószínűleg, a lelki, pszichés fejlődésük miatt ellenőriznek.
Pl vered e őket, szexuális zaklatás gyanúja, lelki terror stb.
Bár nekem is gyanús h találhattak valamit, ha már ilyen régóta járnak hozzátok
"
* * Ez amúgy nem vicces és már tök idegesítő hogy alaptalanul zaklassák az embert mert egy köcsög faluba lakok ahol annyira ráérnek az emberek hogy jelentgessenek! És hozzá teszem nem ez az első eset ! Volt rá példa 6 éve kb hogy valaki bejelentette hogy részegen csavargok a faluba az akkor babakocsis lányommal este 7 után! Holott nem is iszok!"
Valószínű 6éve is a gyámhatoság volt a hibás...
Én a helyedben nem hepciáskodnék a gyámhatósággal. Szinte biztos, hogy nem ok nélkül járnak ki egy családhoz rendszeresen.
Nem kaptál valami listát, hogy miket kell csinálnod? Egy barátnőmhöz 1 évig járt ki 2 szociális munkás heti kétszer. Ő kapott listát, miket kell csinálnia.
Pontosan mi történik, amikor kint van nálad a gyámügy? Előre egyeztetett időpontban mennek vagy meglepetésszerűen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!