Anyukák! Nektek hogy megy a takarítás, főzés kisbaba mellett?
3 hetes a kisbabám, eddig a konyháig nem jutottam el, nem tudom kitakaritani a házat, minden koszos és burul. Állandóan ölben akar lenni, órákat szopizik,és álmában sokszor felriad és felkelti magát.
Szívesen vagyok egész nap mellette, ölelgetem szeretgetem. De mikortól fogok tudni anyuka is lenni meg a házat is rendbe tartani.
Akinek több gyereke is van, annak szinte azonnal össze kell szednie magát. Miért olyan nagy dolog 3 hét után nekiállni alapvető dolgokat megcsinálni?
Nem lehet annyira elesett, hogy semmi se menjen.
Most akkor gyerek a fontos vagy egy pörkölt? Vagy a seprés? Apuka is van, velhetoleg nem szakad le a keze ha hasznalja. Hacsak nem egy herenek szult, de csak nem.
3 hetes baba persze hogy kezben akar lenni, meg sír. Most szokja a kornyezetet. Csak fontosabb már mint a haztartas. (Regen amugy erre való volt a komatál.)
Par het alatt meg gondolom nem fajult oda a helyzet hogy bokaig all a kosz. Eleve nem ertem ezt az allando kinlodast a fozessel. Legjobb lenne menut rendelni azt kész. Most mi van akkpr ha egy ideig ez lesz? Semmi. Egy idegileg rendben levo anyuka tobbet er. Kesobb meg majd kiderul mi fer bele az idobe es mi nem. Par hetes baba mellett még ki kell tapasztalni. Javaslom hogy ha be is szól valaki, ne gyotord magad ezen ennyit. Van eleg, meg lesz is eleg dolog még a babaval. Össze kell szoknotok. Most ez a fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!