Önálló játék hány hónaposan mennyit?
16 hónapos a gyerekem max 10 percet játszik önállóan. Jól bevonható amúgy mindenbe. Főzéskor saját feladatot kap, segít teregetni, ha porszívózok akkor utánoz a tologatós játékával. Viszont úgy, hogy pl én ülök és kötök vagy csinálom az adventi naptárat vagy hímzek, olyat nem tudok mellette max 10 percet.
Mennyit kellene önállóan ellennie? Van közös játék minden nap , amikor kizárólagos figyelmet kap.
Én úgy szoktattam a lányaimat, hogy eljátsszanak egyedül.
A kicsi amúgy is ilyen típus, a nagyobbiknál volt egy átmeneti időszak, mikor állandóan rángatni akart, le kellett szerelni. Egy idő után megunta és lefoglalta magát. Muszáj volt.
Most a fiamat is arra szeretném szoktatni, mert 1 éves korában megyek vissza dolgozni, anyukám fog vigyázni rá és nem lesz aki folyton szórakoztassa, anyukám sem olyan típus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!