Aki vett a babájának FP Meglepetés kockák kisvárost tetszett a kicsinek? Hány hónaposan kapta meddig játszott vele?
Szia,
nekünk volt ilyenünk.
Kb. 1 éves kora környékén kapta (akkor még csak megfogta-eldobta, nézegette), aztán elkezdte egymás mellé, egymás felé stb pakolgatni, aztán már "rendesen" is játszott vele.
Most már 3 éves múlt, kb. 2 hónapja adtam oda a testvérem születendő babájának, mert már kinőtte.
Viszont a mókakockák és mókagolyók (roll-arounds és peek-a-block család illetve az ELC-early learning centre ilyesmi termékei) még nagyon menők, azokat még szokta figyelgetni és magyaráz nekem, hogy hogyan forog benne a cirkusz, hány magja van a dinnyének stb.
Szép színes, strapabíró, igényes anyagú játék, ha szeretnéd, nyugodtan vedd meg neki.
Azt figyeltem meg, hogy szerették a nálunk vendégségben lévő kisgyerekek és babák is. Felkeltette a figyelmüket.
Szép napot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!