Akinek a babájának van PUHATALPÚ (liliputi, cinege) cipője elolvasná?
Szóval: A kislányom tapa 13 cm. A liliputinál az L-es lenne jó,ami 14 centi(belső talphossz).
Viszont 2000 forinttal drágább és ugyan az a cipő,mint a cinege!!
Ott viszont az M es méret 13,4 centi..Az L-es 14,5 centi.
Az M-es félek,hogy 1-2hónap múlva kicsi... Az L-es meg még nagy. nem??
Most akkor vegyem meg postával 6500ért a liliputit??
Szerintetek??
Mindenképpen ilyen cipőt kell vennem,mert nagyon hideg a padló nálunk,alattunk pince van és jön fel a hideg....
Köszi
Nem akarlak elkeseríteni, de annyira gyorsan nő a gyerekeke lába, hogy ha megveszed a kisebbet a cinegést azt 1-2 hónap altt kinövi, a liliputit meg 2 hónap alatt.
A kisebbet venném, mer nyúlnak, tágultál ezek a cipők, s lötyögne 1 hét után rajta a liliputi.
Hasonló dilemmába voltunk. Liliputi-t nem vettem végül, mert az drágább, maradtam a Cinegénél.
Idáig M-es Cinegét hordtunk (nyáron, kora ősszel), de már kezdte végig érni a lába, egyértelmű volt pl, hogy zoknival, vagy harisnyával már kényelmetlen lenne neki, vagyis kell egy újat venni. Megmértem a talphosszát: 13cm, mint a tiédnek! Én végül megrendeltem az L-es Cinegét, hiszen abból nőttük ki az M-eset lassan, habár én is nagyollottam. Első alkalommal, mikor felvettük óriásnak tűnt, menni benne nem tudna, de mászásnál nem zavarja...azóta (kb 1 hónapja) azt használjuk, tök jól, kényelmesen belemegy a lába zoknival, harisnyával, de nem esik le a lábáról, nem óriási! Én nem bántam meg, hogy ezt vettem, titkon bízok benne, hogy majd még télre, akár kora tavaszra is tudjuk majd használni.
1 éves fiú anyukája
Amúgy vaterán lehet kapni ilyen kis puhatalpúakat, 2800 Ft talán, a lányom egész nyáron gyilkolta még viakoloron is, és még mindig tökéletes állapotban van (eltettem mer kinőtte) :-) . .
'
Én csak a minőséghez fűzném hozzá: én Carozoo márkájút vettem a Vaterán, nagyon elégedett vagyok vele. Jól bírta a salakos utat is, nem ment szét, úgyhogy bentre tuti jó lesz. Ezer féle minta van és nem rossz az ára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!