A 62-es 68-as babaruhàkat màr bekészithetem elöre?
Figyelt kérdés
Rengeteg ruhàm van 50-es mérettöl kezdve.Ma mostam àt minden rucit,holnap vàr ràm a vasalàs.
Nem tudom,hogy érdemes -e a 62-es 68-as méreteket is rendbe rakv a szekrénybe tenni,vagy arra vàrjak még,tegyem egy dobozba,és csak az 5o-es 56-os méreteket készitsem be?
2008. dec. 12. 20:33
1/7 anonim válasza:
Az én fiam 3750 gr és 53 cm-el született és élből 62-es ruhákkal indultunk.
Szerintem nyugodtan elkészítheted a 62-68-as kisruhákat is.
2/7 anonim válasza:
Nekem szinte nem is volt 50-es, en 3-4 napra nem veszek ruhat. Ugy nonek, mint a gomba, kezdd a nagyobbakkal, mert mar hallottam olyat is, hogy a korhazba kicsi lett a babara a ruha amit bevittek neki. Gondolom az is ilyen mini meret volt.
3/7 anonim válasza:
Az én lányom 3680g 54cm-el született.Bőven elég volt az56-os méret még hetekig.Azt azért tudd hogy a cm amivel születnek, az a teljes hosszuk, és nem ruha méret.Persze nem kell sok 56-os mert ténleg pár hét és ki növik.De az én babóm 7hós és 2 hetes 74cm.Úgy hogy elég hosszú,most 80--as méret az ami nem passzos rá hanem kicsit bővebb,de ebbe jól érzi magát.
4/7 anonim válasza:
Az én babám 3100 gramm és 48 cm volt mikor megszületett. Így kb 3 hónapos koráig jók voltak rá az 56-os ruhák. Most 9 hónapos 70 cm és 9 és fél kiló most hord 68-as és 74-es ruhákat.
De ez attól is függ, hogy te és a párod mekkorák vagytok, mert mi mindketten alacsonyak vagyunk, így egész meglepődtem volna ha 60 centis lesz a lurkó :)
5/7 anonim válasza:
Még annyi, hogy a 48 cm ellenére nem vettem neki 56-osnál kisebb ruhákat. Kezdetben kicsit lezser viselet volt neki, de belenőtt (és nem szorította) :)
6/7 anonim válasza:
Én a héten mostam, vasaltam, majd pakoltam. Hál'isten van elég helyem, így előre kerültek az 50-es 56-os ruhák, hátra meg a nagyobbak. Ha már ki lett mosva és vasalva, akkor szerintem nem éri meg újra bedobozolni. Ha van helyed, akkor szerintem ne dobozolj.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a vàlaszokat!
2008. dec. 14. 08:43
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!