Ha ikreknél az egyik megáll a növésben, leáll a szíve, akkor vele mi lesz? Ki kell műteni?
7+1 naposan még 2 dobogó szívecskés babám volt.
De azt mondták sokan, hogy az egyik felszívódhat. Az egyikem jelentősen kisebb.
Olyankor mi történik?
Csak hogy hozzak egy pozitív példát is :)
Az én ikerterhességemnél is felszívódott az egyik pici. Nekem is mondták, hogy sajnos nagy rá az esély, hogy a másik sem marad meg. Veszélyeztetett terhes lettem, ami azt jelentette, hogy ameddig otthon voltam addig kb csak a fürdőszobáig mentem ki, azon kívül folyton feküdtem és pihentem. Aztán a végén már a kórházban is csak feküdni hagytak. De mindezek után megszületett az egészséges kis csodababám.
Sokan hülyeségnek gondolják, de tényleg a hit az egyik legfontosabb ilyenkor. Mikor kiderült, hogy ikrekkel vagyok várandós az első sokk után olyan boldog voltam, hogy madarat lehetett fogatni velem. Aztán mikor kiderült az első pici elvesztése teljesen összetörtem. 1 napig csak sírtam, mikor szólt a férjem, hogy ez így nem mehet tovább. Utána csak a jóra gondoltam, kifejezetten erősen beleéltem magam abba, hogy minden rendben lesz, és így is lett :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!