Kifejezetten már szült anyukáktól kérdezem: milyen menstruációs segédeszközöket használtok, ami bevált?
Mióta szültem (2x is), azóta mintha gyilkossági helyszínelnék minden hónapban. Az orvosom szerint ez általános jelenség, sokakkal megesik, hogy erősödik a vérzésük szülés után, nem biztatott azzal, hogy ez változni fog évek múlva (4 éve szültem a másodikat).
Irgalmatlan egy "élmény". Atomtöltet méretű tampon, éjszakai betétet csomagszám... de gyűlölöm már. Az érzés is rémes, fülledt és kényelmetlen, na meg az ára is sokkoló havi szinten, ráadásul környezetszennyező is (nekem ez is szempont lenne, ha lenne választásom).
Kérdésem, hogy van olyan bármi más eszköz, ami nektek bevált?
Van bármi esély ilyen erős vérzés esetén menstruációs tölcsérre, mosható bugyira, akármire, ami nem kerül súlyos ezrekbe havonta, csak úgymond egyszer kell megvenni és több hónapig jó, és esetleg környezetbarát is?
18-as, tampont és betétet használok, de utálom, örülök ha használat után azonnal dobhatom ki a szemétbe, nemhogy még ott mosogassam bele a mosdókagylóba...
(17-es vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!