Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen nadrágpelenka van MOST...

Milyen nadrágpelenka van MOST a babátokon, és milyen tulajdonságokkal rendelkezik?

Figyelt kérdés

Gondoltam összeírhatnánk mindenféle pelenkáról a tulajdonságokat, h itt bárki megtalálja a neki megfelelőt. Az is írja le, akinek már esetleg szerepelt egyszer a pelenkája, hátha ő mást lát rajta. (Így azt is láthatjuk, melyiket használják a legtöbben.) De! ne vitázzatok!!!

Csak címszavakat várok, de abban legyen benne minden! -teljes név, méret

-gumírozás

-illatosítás

-alapszín, mintázat

-a belső minősége, milyensége

-árfekvés

-ami még eszetekbe jut

2010. szept. 3. 15:42
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

6-os méretű libero, nagyon szeretjük ezt a márkát, még sosem csalódtunk benne, 2 hónapos kora óta használjuk (most 21 hós)!

Szeretem, mert gumis, nincs illata (a pampers nekem büdös), a mintája nem érdekel (valami dzsungelminta amúgy), árával nincs bajom, mindig DM-ben 25%-os kuponnal veszem.

2010. szept. 3. 19:48
 12/19 anonim ***** válasza:
Kislányomon ugyanaz van, mint a te babádon, azzal a különbséggel, hogy ami itthon van, az gumis hátul is.
2010. szept. 3. 21:14
 13/19 anonim ***** válasza:

Babylove maxi plus (4+), 9-20 kg. A hátsó része nem gumis. Fehér, és macik vannak rajta egy vékony csíkban:)

Tökéletesen illeszkedik a kisfiamra, nem pöndörödik le a dereka alá, mint a többi pelus, kivéve a Huggies. Ezt a kettőt használjuk felváltva. Csak fogzáskor jött ki belőle a kaki, de akkor mindegy is lett volna, hogy milyen pelus van rajta.. :)

2010. szept. 3. 22:02
 14/19 anonim ***** válasza:

Most per pillanat a kicsin 3as méretű pampers,nem tudom a nevét,de a fehér csomagolású.Hátuja ha jól tudom,ne gumis,van benne az a "hálós" rész.fehér,és kis elefánt/zsiráf van a derékrészen.és tényleg kibír 12órát.Úgy hogy 2x szopik éjjel a fiam.

a nagyon 5ös méretű pampers slep&play ez már annyira nem jó,ennek sem gumis a dereka és csak a dereka mintás,viszont van benne illatosított rész.és elvileg ez is kibír 12órát.ez viszonylag olcsó is

amúgy legtöbbször akcióban vagy kuponnal veszem a pelusokat,

napközben a kicsi 3as huggie-t használ,ennek a dereka gumis,nincs benne háló,de disney mintás az egész pelus.és a tépőzár sem rugalmas.

a nagy 5ös liberót használ(olyant mint ti)

2010. szept. 3. 22:55
 15/19 anonim ***** válasza:

2-es pampers

- gumis oldalt

- illat nincs

- sárga fehér, figurák a derékon

- papír alapú, jó nedvszívó (pár hetes gyerek esetében legalább is)

- akciósan vettük db 34.-

4es huggies

- gumis oldalt a dereka.

- lila/fehér/narancssárga - micimackós ábárák - füles és tigris pillangókat fognak rajta :)

- illat nincs

- belső papír (volt amelyikben gyűrödt volt, de nem jellemző)

- Tescoban ez a legolcsóbb általában

- sosem folyt ki belőle semmi és könnyen tapadnak a matricái

Pampers 4, 4+ aktive fit

- oldalt gumis, tökéletesen megfelel

- nincs

- zöld fehér

- belseje nedvszívó golyók (ha kiszakad a pelus túl sok pisi miatt - évente egyszer előrfordul akkor seprűvel, vagy poszívóval kell összetakarítani a nedves golyókat)

- megfizethető gyakran a legolcsóbb (pampers, huggies, libero összehasonlításban)

mi eddig (4 év -3 gyerek pelenkázás után) Libero, huggies, pampers pártiak voltunk, próbáltunk mást is, ezek válltak be (kivéve Pampers"sleep and play")

pelenka kiütések sosem voltak, nagyobb gyerek esetében (1 év fölött) napi 4 max 5 pelussal megvoltunk.

2010. szept. 6. 11:30
 16/19 anonim ***** válasza:

Márkája: Hyperpopo

Made in: USA

Különlegessége: Akár egész nap benne lehet a baba, mivel a benne levő kaka pisi elszívódik belőle.

2010. szept. 6. 11:46
 17/19 anonim ***** válasza:
bocsi: felszívódik.
2010. szept. 6. 11:46
 18/19 anonim ***** válasza:

09-03 16:09 vagyok

Pampers baby active.

2010. szept. 7. 11:58
 19/19 anonim ***** válasza:

Pampers baby active-ot használunk mi is!

-belül van egy zöld színü betét, kívül figurás! (sok féle a minta rajta, mindig bemutatom a kislányomnak, hogy most éppen milyet is adok rá:))

Ezeket a mintákat a FisherPrice-szal együtt alkotják, akiknek a játékait szintén nagyon kedvelem.

-nagyon jó nedvszívó, kényelmes a babám számára

- Én mindig a Metróban veszem, így 38-40Ft/db árra jön ki az ára!

-Soha nem pirosodott még ki a popója

-Gumírozás már az elmondottak alapján csak a lábrésznél van

2010. szept. 7. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!