1/14 anonim válasza:
Mind hülyeség, és javarészt pont akik könyvből akarnak gyereket nevelni, azok csinálják a legnagyobb hülyeséget és hiszik hogy az a legjobb
3/14 anonim válasza:
Szerintem sem könyvből kell gyereket nevelni...
(Egy 2 és fél éves illetve egy 1 honapos anyukája)
4/14 anonim válasza:
De fekete-fehéren gondolkodnak is egyesek...
Attól, hogy valaki olvas gyereknevelésről szóló könyveket, az nem azt jelenti, hogy az egész nevelést annak rendeli alá... 😂 Igenis vannak jó tanácsok a könyvekben, jobbak, mint amit itt gyakorin írnak a fusztrált nők.
6/14 anonim válasza:
Ranschburg, Vekerdy könyvek, illetve Mérei-Binet Gyermeklélektan - bár ezek inkább olyan hogyan viszonyulj a gyerekedhez, melyik életkornak mik a jellemzői.
7/14 anonim válasza:
Előre látom a pirospacsit...
Én nem könyvekre, hanem a családom nőtagjainak tapasztalataira támaszkodom, ha kell. Anyu, anyós, nagyszüleim, unokanővéreim mind sikeres, boldog, egészséges felnőtteket neveltek a gyerekeikből.
Én sajnálom, hogy ez itt kb cikinek számít, pedig ez lenne a normális.
8/14 anonim válasza:
6-os ajánlataival egyetértek - segítőek azok a könyvek!! 8-as jó az, de nem mindenkinek adatik meg a segítség.
9/14 anonim válasza:
javítás*nem 8-as, 7-es. Spock is jó.
10/14 anonim válasza:
#7 nem ciki, tényleg ez lenne normális, de pl. az én családomban hirhedten rossz anyák voltak, sokáig én sem mertem ezért gyereket vállalni, és boldog felnőttek sem lettünk. Ez van. Nekem más forrásból kell merítkeznem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!