A digitális teszt csapott már be valakit?
Figyelt kérdés
Mennyire megbízható?2021. okt. 27. 08:41
2/10 anonim válasza:
Nem tud becsapni. Ha érzékel megfelelő mennyiségű hcg-t, akkor pozitív jelzést fog mutatni a kijelző. Úgy tud "becsapni", hogy korán tesztelsz vele és negatívat mutat, pedig fennáll a terhesség. De ha időben csinálod, a használati utasításnak megfelelően, akkor nem tud tévesen pozitívat mutatni. Olyan előfordul, hogy pozitív teszt után mégis megjön a vérzés, ilyenkor mondják, hogy tévesen pozitív, holott csak az elindult de korán megszakadt terhességet jelezte ki.
3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Vetélés után vagyok.Lassan két hónapja vetéltem és nem jött még meg.Csináltam 4 tesztet,mind halvány pozitív lett.( Szerintem kizárt hogy az előző terhességet mutták volna,mert eltelt 5-6 hét) Csinàltam egy digitálisat,az meg negatív lett.Szoval már semmit nem értek.9.- én megyek dokihoz.
2021. okt. 27. 09:22
4/10 anonim válasza:
Sajnálom! Szerintem sem a 2 hónapja történt vetélés utáni hcg-t érzékelik a tesztek. Milyen tesztek lettek halványak? Nekem pl a clearblue digitális még negatív volt, amikor a predictor early 2 csíkos volt már. A predictor sokkal erősebb teszt, mint a cb digitális. Lehet nálad is erről van szó.
5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Predictort csináltam kettőt,meg facelle teszt csíkot.
2021. okt. 27. 09:41
6/10 anonim válasza:
Ha halvány a 10 es akkor nem mutat a digi semmit mert az min25 ös lehet. Ismételj 2 nap múlva erősödik e a 10 es
7/10 A kérdező kommentje:
Mult héten csinàltam a teszteket,meg mult hét előtt pénteken az elsőt.Nem erősödtek.Mostanra a digitális mutatná ha terhes lennék gondolom.Csak azt nem értem miért nem jon meg.
2021. okt. 27. 14:44
8/10 anonim válasza:
Pont múltkor kérdezte itt valaki kinek mikor jött meg, volt akinek 8 hét múlva, majd a kérdező is megírta, hogy neki is.
9/10 anonim válasza:
10/10 A kérdező kommentje:
Köszi.Én meg azt olvastam,hogy 21-max.35 napra meg kell jönnie,mert a vetélést menstruációnak fogja fel a szervezet.Engem nem műtöttek,gondolom az is számít.Mindegy,köszönöm a segítségeket,akkor várok.
2021. okt. 28. 06:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!