Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kórházi fotózásról mikor...

Kórházi fotózásról mikor kaptátok meg a digitális képeket?

Figyelt kérdés
Tegnap volt 1 hete, hogy volt a fotózás, tegnap mehettem a csomagér. Mondta a fotós, hogy a digitális képeket e-mailben küldi. Azt hittem, hogy mindjárt délután 😅 még nem kaptam semmit, pedig nagyon kíváncsi vagyok már 😊 Nektek mennyi idő után küldték?
2021. febr. 27. 12:53
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
És ha nekem aznap küldte (nem emlékszem) akkor a te tokre másik fotósod gondolod, hogy hirtelen észbe kap? Telefon felvesz és szólj neki.
2021. febr. 27. 13:22
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondták, hogy egy hét múlva meglesz. De nem így történt, ezért inkább felvettem velük a kapcsolatot, elnézést kértek és egy órán belül meg is küldték.
2021. febr. 27. 14:02
 3/3 anonim ***** válasza:
Ez teljesen ertelmetlen kerdes igy. Melyik korhaz, melyik fotos? Ha nem kuldik, irj nekik. Teljesen irrelevans, hogy masnak mikor kuldtek
2021. febr. 27. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!