Miért van ez velem?
Figyelt kérdés
valószínűleg magamban kell ezt le harcolni. Idegbajt kapok magamtól van hogy alig várom hogy sikerüljön a baba és hogy mennyi idő lesz aztán mikor oda kerül a sor... akkor bepánikolok... :( ki vagyok
Miért van ez???
2021. okt. 26. 23:19
1/3 anonim válasza:
Talán nem ártana egy pszichológus a gyerekvállalás előtt.
2/3 A kérdező kommentje:
Ne haragudj de miért kellene pszichológus??
2021. okt. 27. 07:45
3/3 anonim válasza:
Félsz az ismeretlentől. Mikor nekünk összejött myílván örültünk de ott volt, hogy akkor ő mostmár itt van, nincs visszaút, nem gondolhatom meg magam. Főleg az utolsó hetekben éreztem ezt, hogy biztos akarom én ezt, fel vagyunk készülve?
Szerintem ez normális valamilyen szinten. Lehet mégse vagy még 100%ban kész a gyerekvállalásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!