Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit énekel a Tanuló kutyus?

Mit énekel a Tanuló kutyus?

Figyelt kérdés

Tudom, h már megkérdezték, de szerintem nem helyesek a válaszok.

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..

Itt az újabb, szívecskével rendelkező kutyusról van szó, arról írjatok!

Pl. ez a dal szerintem így helyes:

"Karom van kettő, kezem is kettő, és a lábamon állok még kettő. Van egy orrom, egy szám, benne nyelvem is ám, mi az ízeket érzi, nyam-nyam-nyam. Ez a két fülem itt, mindent hall, no és két szemem van, ami mindent lát, milyen jó érzés, ha szemeiddel így mosolyogsz rám."

"Olyan jó hallani éneked, nevetésedet, hogy ha arcod mosolyog rám így vallok Neked: Szeretlek, szeretlek éjjel-nappal én, szeretlek, szeretlek, a világ ettől szép!"

A válasz a vallom volt, de nekem inkább vallok. De ez nem tiszta. Lehetne akár dalok is, viszont az értelmetlen. Szerintetek?

Na és ezt meg egyáltalán nem értem:

"Fej, váll, térd, lábacska, lábacska. Fej, váll, térd, lábacska, lábacska. Szem, fül, száj és ......., fej, váll, térd, lábacska, lábacska."

Gondolom orrocska lenne, nekem ez logikusan hangzik, de amit mond, azt én harracska-nak hallom. Ennek viszont semmi értelme.

Na lehet vitázni! Persze ne durvuljon el!

És ha valakinek máshol nem érthető a szöveg, akkor lehet kérdezni is!

2010. szept. 3. 08:38
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Az enyém karácsonyra kapta, 7,5 hónapos volt. Hallgatta és nézegette, de semmi több. 12-13 hónaposan már kedvenc volt, most 16 hónaposan meg mutatja a testrészeket és a "ha jó a kedved" c. dalra is tapsol, "pápá"-nál ő is int és a szívecskés dalt keresi és végighallgatja.
2010. szept. 12. 00:57
 12/12 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Karácsonyra kapta a lányom, 14 hónapos volt akkor. :)

Még mindig nagy sláger!

2010. szept. 12. 09:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!