Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit énekel a Tanuló kutyus?

Mit énekel a Tanuló kutyus?

Figyelt kérdés

Tudom, h már megkérdezték, de szerintem nem helyesek a válaszok.

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..

Itt az újabb, szívecskével rendelkező kutyusról van szó, arról írjatok!

Pl. ez a dal szerintem így helyes:

"Karom van kettő, kezem is kettő, és a lábamon állok még kettő. Van egy orrom, egy szám, benne nyelvem is ám, mi az ízeket érzi, nyam-nyam-nyam. Ez a két fülem itt, mindent hall, no és két szemem van, ami mindent lát, milyen jó érzés, ha szemeiddel így mosolyogsz rám."

"Olyan jó hallani éneked, nevetésedet, hogy ha arcod mosolyog rám így vallok Neked: Szeretlek, szeretlek éjjel-nappal én, szeretlek, szeretlek, a világ ettől szép!"

A válasz a vallom volt, de nekem inkább vallok. De ez nem tiszta. Lehetne akár dalok is, viszont az értelmetlen. Szerintetek?

Na és ezt meg egyáltalán nem értem:

"Fej, váll, térd, lábacska, lábacska. Fej, váll, térd, lábacska, lábacska. Szem, fül, száj és ......., fej, váll, térd, lábacska, lábacska."

Gondolom orrocska lenne, nekem ez logikusan hangzik, de amit mond, azt én harracska-nak hallom. Ennek viszont semmi értelme.

Na lehet vitázni! Persze ne durvuljon el!

És ha valakinek máshol nem érthető a szöveg, akkor lehet kérdezni is!

2010. szept. 3. 08:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Igen, így helyes.

Vallok, és orrocskát mond.

Hátul a hangerő gombot szoktad állítani? Mert két hangerő van. Ha átállítod, lehet, hogy jobban érthető. :)

Én meg a "szeretlek, szeretlek...világ ettől szép" közé hallok egy "s"-t vagy "és"-t. "...s a világ ettől szép!"

Ami rohadtul idegesít, az a "Süt a pék, süt a pék keeenyeeeret, jóízűt és meeeleeget. ..." Váááá! :D

2010. szept. 3. 08:48
 2/12 anonim ***** válasza:
Mi jó darabig nem értettük a "bálna, térd és talp" sort, mire rájöttünk, hogy nem bálna, hanem vállak. :))))
2010. szept. 3. 12:35
 3/12 anonim ***** válasza:
"...hogyha arcod mosolyog rám itt vagyok neked..."én mindig így értettem.De holnap meghallgatom,most alszik a picur nem akarok zenélni.
2010. szept. 3. 21:49
 4/12 anonim ***** válasza:

utolsónak: nem... ÍGY VALLOK NEKED!

A fej térd és egyebek nekem azért voltak egyértelműek mert mindegyik dalt ismerem angolul, tehát tudom, h mit kell(ene) mondania.

http://www.youtube.com/watch?v=tnTpJ113W_A&feature=fvst

http://www.youtube.com/watch?v=hyUAvodj0dA (icipici pókfi)

2010. szept. 11. 10:17
 5/12 anonim ***** válasza:
orrocska
2010. szept. 11. 10:58
 6/12 anonim ***** válasza:

Én meg így értem, akárhányszor is hallgatom:

...hogyha arcod mosolyog rám, így DALOLOK neked: Szeretlek, szeretlek stb...

2010. szept. 11. 14:59
 7/12 anonim ***** válasza:
Szerintem is DALOLOK, most hallgattam meg.
2010. szept. 11. 15:26
 8/12 anonim ***** válasza:
Szem, fül, száj és ORROCSKA - szerintem tisztám érthető
2010. szept. 11. 15:27
 9/12 anonim ***** válasza:
Bocsi az off-ért, de a gyerekeitek mennyi idősen kapták, vagy mikor kezdték értékelni/játszani vele?
2010. szept. 11. 23:13
 10/12 anonim ***** válasza:
kisfiam karácsonyra kapta, akkor volt 3hónapos. Most 11hónaposan kezdte el nyomkodni és bírkózni vele.
2010. szept. 11. 23:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!