Miért jön meg kéthetente a vérzésem?
15 hós a lányom és kb 1 éves kora után megjött újra a vérzésem.Az első két hónapban, csak ilyen gyenge, de kéthetente. Mad most 10én megjött rendesen, gondoltam, most helyreállt. De 25-én megint enyhe barnás vérezgetés indult, ami tegnap megint rendes vérzésbe ment át.
Mi lehet az oka? Ezzel már orvoshoz kellene menni vagy csak még nem állt vissza a rendszer? NEm szedek fogamzásgátlót.
Szerintem semmi bajod! Szülés után normális az összevisszaság. Mondjuk, h mennyi ideig(?), azt nem tudom.
Én úgy gondolom addig nincs baj, amíg nem érzed tőle gyengének, vagy rosszul magad. Van akinek sohase rendszeres. De nem vagyok orvos, így ha kételyeid vannak, inkább keresd fel a dokidat.
Köszi NEktek a válaszokat. Azt hiszem, még várok egy hónapot és ha addig is 2x jön meg, akkor elmegyek dokihoz.
Azért ha olvassa olyan, akinél konkrétan volt ilyen, az még kérlek írjon!
első v.
nem állt szándékomban ijesztgetni csak valóban annyi hogy kell a szervezetednek egy kis idő mire beáll.
Köszi, jó olvasni, hogy másnál is volt és természetes. igen szoptatok még és tényleg kevesebbet szopik már, szinte csak
elalváshoz és éjjel 1-2x megnyugtatásként.
Remélem beáll lassan. Mrá megszoktam ,hogy egyáltalán nincs :D most vissza kell szokni... de remélem nem sokáig, mert várnánk a kistesót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!