Aki megálmodta hogy fog kinézni a babája bejött?
Figyelt kérdés
Még csak az első trimeszterbe vagyok. Mikor a semmiből azt álmodtam hogy pozitív lett a terhességi teszt, 2 napra rá csináltam és tényleg halvány pozitív lett. Aztán most valamelyik nap álmodtam a babával de azt nem láttam hogy fiú vagy lány csak a boldogságot éreztem mikor néztem és átöleltem de lehet ennek nincs jelentősége ☺️2021. okt. 26. 13:52
1/4 anonim válasza:
Nem jött be :) meggyőződésem volt, hogy kislányt várok, még álmodtam is róla, de fiú lesz.
2/4 anonim válasza:
Hasonló karakter mint amit elképzeltem, de nem úgy néz ki. Álmodni ellentétes nemű babával álmodtam, úgyhogy az nem releváns.
3/4 anonim válasza:
Fiuval almodtam vegul lany lett de az arca olyan mint amilyen az almomban volt.
4/4 anonim válasza:
Kisgyerekkel álmodtam..
Most kezd hasonlítani, de még nem teljesen néz ki úgy..
Jah és még csak jarni kezdtünk az álmomkor.
Második gyerekkel is álmodtam, pedig akkor még az apjával nem is találkoztunk.
Vagyis úgy mondom, hogy álmodtam egy fiú gyerkemmel is.
Hajaz rá..de az álmomban 5 éves körüli gyerek volt, a fiam pedig 1 éves múlt csak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!