Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit gondolsz a játszótéren...

Mit gondolsz a játszótéren félmeztelenül napozó anyukáról?

Figyelt kérdés

Aki esetleg nem hallott róla.

[link]

2021. okt. 25. 11:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
74%

A 8assal értek egyet, senki se mutogassa az utcán a cickóit, se az elfelét.

A hasmenésesnek: tök oké, hogy a természetes hasmenést nem ott intézed, hanem máshol, de akkor mások se szrhassanak már a játszóra, ugyanis a férfiakat nem zavarták el.

Nekem a belem kifordul az ilyesmitől, mivel a férfiak nagy részének szőrös a felsőteste, és leginkább boltban, piacon kap el a hányinger, hogy rászőrözik a kajára. Tök nem érdekel, ki szép, ki nem, kinek mekkora(ugye férfiaknak is lehet nagyobb melle, mint nőknek) vagy ki mire használja, legyen egységes elbírálás. Engem is zavar, és pont nemrég kérdezte a gyerek, hogy neki miért nem lehet, mikor a fiúknak igen a suliban és csak annyit tudtam mondani, hogy mert így illik.

De 50 éve még a mini is ciki volt, azelőtt meg szexinek számított vádlit meg bokát villantani aztán van, ahol tökre nem érdekli az embereket a mell, afrikai törzsek.. Máshol a világon meg még az arcát sem mutathatják meg nők. Férfiakra bezzeg nem vonatkozik ilyesmi, azt villantanak, amit akarnak.. Szerintem szexista cucc.

Mellesleg vonzó férfinak minden része vonzalmat ébreszt. A vonzalom amit érzek az én "bajom" nekem kell kordában tartani és megtanulni vele együtt élni, hogy ne akadályozzon és ne erőszakoljam és fogdossam meg a fenekét a hasát vagy bármijét. Ahogy a férfiaknak is úgy lenne normális, ha uralkodnának magukon meztelen felsőtestű nők látványánál. Egyébként biztos vagyok benne, hogy nem minden csupasz cicikeményíti meg a farkukat, Jutka mama cicijeire valószínű nem állna fel nekik, szóval az érvelés is tök logikátlan na meg kirekesztő, mert a lábfetisiszták is léteznek ám nyarant a sok fliflopos papucsos csajok lábát mégsem erőszakolják halálra.

Férfiközpontú társadalom, támogatom, hogy legyenek egyenlőek a feltételek, vagy senki ne villantson cicit, vagy mindenki. Ha választani lehet, inkább senki:) Az alfelet jó eltakarni, mert váladékozik(fehérfolyás, férfiaknál előváladék) illetve hát koszos, mivel ott ürítünk, a legnagyobb tisztítás ellenére is kaksimaradványos. A ciciknek nincs értelme takarva lenniük. És igen, játszón normálisabb látvány a női cici, mint a férfi, mivel mi szoptatunk vele(bár a többség emberek közt diszkréten teszi).

2021. okt. 25. 13:33
 12/15 anonim ***** válasza:
87%

Szóval mert a nő tud szoptatni, ezért szexuálisabb jelentésű mutogatnia a mellét? Nem, pont azért lett az, mert takargatni kell. Amelyik kultúrában nem kell(ett) takargatni, és így nincs benne semmi titokzatos, ott nem is hordoz(ott) ilyen jelentést.

Egyébként ettől függetlenül én elfogadom, hogy most ez a norma, és biztos nem akarnék harcos amazonként így biciklizni pár újság címoldalán :)

2021. okt. 25. 14:08
 13/15 anonim ***** válasza:
67%

10es, a férfiak is hordhatnak férfitangát strandon, pont úgy megbámulják őket, mint a tangás nőket. Illetve mit gondolsz, a fecske mennyit takar strandon? Rengeteg pasi mászkál tangához hasonló kis fecskében, a 80-90es években menő volt, pár bácsi még mindig tartja..

Meg a többség félmeztelen pasikat sem akar bámulni, nem csak félmeztelen nőktől idegenkedik.

A jövőt/jelent mi alakítjuk, ha random 600 nőt összeszedtek csupaszbringára, akkor hamarosan moshatjuk el ezt az öltözködési szabályt is, mint a korábbiakat. Maholnap majd bejön. Pláne hogy a csaj arra hivatkozott a videóban, hogy náluk nincs is megnevezve az alkotmányban, ki mit mutogathat, igazából semmilyen írott szabály ellen nem vétett.(?) gondolom ezért ment tovább az üggyel.

Nekem bejönne, ha a többség úgy gondolná, hogy vagy mindenki takarja a felsőtestét, vagy mutogathatja szabadon. Annyi minden kapott teret az elmúlt években(és változott a történelem során) minden téren, csak küzdeni kell érte és kiderül, hogy többen gondolkoznak hozzád hasonlóan, mint gondolnád:) Ez volt a melegekkel is.. az elején még gyilkolták volna a pride vonulókat, aztán most meg éljenzés megy és hatalmas tömeg. A változásokért tenni kell, és jönnek.

2021. okt. 25. 14:45
 14/15 anonim ***** válasza:
84%
Nem a játszótéren kell félmeztelenkedni, de amúgy igaza van a nőnek. Most szexualizálják a női melleket, ezért el kell takarni, legközelebb szexualizálják a vállakat is, aztán nem lehet majd ujjatlan felsőbe kimenni az utcára, és akkor sorolhatom estig mit takarjanak még a nők magukon, hogy a sok kanos f.sz jól érezze magát, úgy, hogy persze, az altáján kívül ő bármit megmutathat magából mindenféle szégyenérzet nélkül.
2021. okt. 26. 18:10
 15/15 anonim ***** válasza:
48%
10#es is jól írja. Ez itt inkább ilyen civilizációs kérdés. Engem zavarna, ha egy nő meztelenül mászkálna. Férfiként persze a legtöbben örülnek a szép látványnak. De azért nem mindegyik szembejövő nőt akarnánk pucéran látni pl.
2021. nov. 23. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!