Hány családos ember lehet az országban? Hány ember nevelhet gyereket kb?
Igazából semmire csak úgy aranyaiban jó lenne tudni mennyi családos ember van khs most olvastam hogy az 1995 után született nők 29 százaléka gyermektelen lesz egész életében a 84 és születésű nőknel ez 22 százalék nyilván ez statisztikai átlag
Férfiakkal senki nem foglalkozik de gondolom O esetükben még magasabb ez az arány mert egyedülálló is több van férfi
Mondjuk 35 százalékra saccolom akinek férfiból sose lesz gyereke
Szóval osszlakosagot nézem nyugdíjasokal együtt kb 1/4 akiknek soha nem volt és nem lesz gyermeke
Ez kb helytálló becslés?
Én nem tudom a számokat, ha ezeket az adatokat kaptad, biztosan jó 😁
De pl azt nem is írtam (de sajnos olyan is van) ahol nincs apa bejegyezve. Nem vállalta, anyuka nem akarta megnevezni stb...
En pont a 2 évszám közt születtem, 91-ben és már van gyerekem. De nagy esély van rá, hogy a gyermektelenek aránya egyre csak nőni fog.
Ott vannak még a homoszexuális kapcsolatok is.
Vagy a medoseg azt olvastam a parok 10 15 szazaleka termeketlen.
Egyik kollegam is 1 eve probalkozik aztan semmi pedig felesegul vette es babavarot is felvettek.
Nalunk meg kb marcius vegetol "probalkoztunk" 2 naponta majusban mar terhes volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!